Jump to content

mveruovic

Members
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mveruovic

  1. November 1, 2021   We received your Form N-400, Application for Naturalization, and sent you a receipt notice

    November 1, 2021    We are actively reviewing your Form N-400, Application for Naturalization. Our records showed nothing is outstanding at this time.
    July 22, 2022            We scheduled an interview for your Form N-400, Application for Naturalization.

    August 29, 2022       We recommended that your Form N-400, Application for Naturalization, be approved. Your case was submitted for quality review.

    August 29, 2022       Oath Ceremony Will Be Scheduled

     

    Charlotte, NC USCIS Field Office 

  2. 32 minutes ago, Kittinpaw said:

    :) Stigli su mi pasos i koverta danas~ Ja u prezimenu imam slovo ć, ali vidim da u vizi pise slovo c. Koliko znam sve treba da bude identicno kao u pasosu, sad ne znam da li je greska ili je tako svakome 🤷🏼‍♀️

    Kao kad si i popunjavala inicijalne papire tako i kroz ceo postupak sa ambasadom nigde nisi imala slovo ć niti ces ga imati u Americi jer ne postoji.

  3. On 5/17/2021 at 3:32 PM, Tereza said:

    Thank you. And yes, Im in the Czech republic and the EU/UK travel ban is still on. I am still a little hopeful that itll get lifted before I go as the Mexico trip will be quite expensive for me (I just finished school ... ), but I expect to have to go there in the end.

    Go to Serbia for 14 days, so much cheaper and closer than Mexico. And you have direct flight to JFK.

  4. On 11/15/2019 at 4:04 AM, PoohPiglet said:

    Da li mozete da mi preporucite americko zdravstveno osiguranje? Selim se u Kaliforniju. Treba mi za 2 meseca posto se necemo odmah vencati. Hvala

    Uzmi putno osiguranje za ne daj Boze i to je to. Mislim da i ne mozes da uzmes bez ssna zdravstveno osiguranje, a i da ga uzmes to ce da bude bacanje para, za iole normalno za dva meseca bar 700-800$ plus deductible bar 2000$ a pre ce da bude bar 4000$. Znaci ne daj Boze platices ako ti se nesto desi 5000$ pa ce tek ond osiguranje preko te sume da plati i to placa u procentu oni 70-80% ti 20-30%.

  5.  

    Mozda se ja nisam informisao koliko i ti, ali to sto ti pises nije pravilo vec izuzetak i niko ne zna zasto ljudi dobijaju par meseci brze niti se garantuje da ce dobiti bilo sta. A moze da se desi da im odbiju i obe aplikacije.

     

    Sto se tice cekanja, ja sam napisao koliko sam ja cekao, i tada je bila guzva i duze se cekalo za druge zemlje, nisam cekao godinu dana.

  6. On 11/5/2019 at 11:05 AM, He&Me said:

    Najbolje ti je posto je Nebraska u pitanju da posaljes zahtjev za K3 vizu. To ti ubrzava proces a Nebraska je ionako najsporiji centar. 

    Nema potrebe da aplicira za tu vizu, prvo ce da ceka duplo duze, a moguce da su je i ukinuli u medjuvrmeenu. Samo ce baciti pare. Ukupno za godinu dana ce svakako ceo proces da zavrsi ca CR1 vizom.

     

    3 hours ago, NataBubu said:

    Ja sam ta dokumenta sakupljala i placala prevod istih jos kad je verenik podnosio I-129. Pa me sad interesuje posto mi je slucaj stigao u ambasadu i cekam paket 3, da li ja opet treba da vadim sva ta dokumenta i prevodim ponovo? Mislim na taj dokument iz policije konkretno. Jer sam ga izvadila 22 maja. Kad vec postavljam pitanje, za koliko ce mi biti poslat taj paket stim da je stigao u ambasadu 31.10.

    U uputstvu ambasade pise da ako je dokument iz policije stariji od godinu dana onda mora da se vadi nov. A za ambasadu ne trebaju prevodi.

  7. Ako nema minimum 22000$ bolje ti je odmah da nadjes sponzora nego da cekas intervju, jer kad budes bio na intervjuu odbice te privremeno, sutradan da posaljes papire cekaces jos mesec i nesto. NVC posalje papire u ambasadu i zakaze sastanak, iako imas problem sa i864. Znam jer sam ja pogresio u papirima iznos prihoda pa pricam iz licnog iskustva.

     

    Sam zakazujes kad oces, procitaj malo temu, ima dve ordinacije samo. Imas i na sajtu ambasade i na travel gov

  8. 19 hours ago, tina993 said:

    Pozdrav svima.

    Rodjena sam u inostranstu, ali zivim  i radim  u Srbiji. Takodje imam drzavljanstvo Republike Srbije. Verenik  je iz USA.
    Da li je medjunarodni izvod iz maticne knjige rodjenih prihvatljiv od strane USCIS? A od strane ambasade?
    Ako je neko imao slicno iskustvo znacilo bi nam da podeliste sa nama.

     

    Hvala

    Evo ti iz prve ruke USCISu poslat na medjunarodnom obrazcu i MKR i MKV  i prihvaceno bez ikakvih problema. 

×
×
  • Create New...