Jump to content

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Posted

U ponedeljak 16og sam platila IV fee, slijedeci dan 17og je fee uzet sa bankovnog racuna, danas 20og i fee jos stoji IN PROCESS. Nazovem NVC a oni mi kazu da im je zao ali da system ima problema i da svi imaju taj problem da se system ne update da je Fee PAID. Upita je da li zna kad ce to proraditi a ona kaze da nema pojma koliko dugo ce trajati dok to poprave.

Poludila sam ..... U ponedeljak cu opet zvati, ako jos uvijek mi daju isti odgovor trazicu expedite jer mi je novac vec uzet sa racuna a nista se ne desava.

Jel mi moze neko od vas reci kako da formulisem email kad budem trazial expedite, neznam odakle da pocnem?

Hvala na pomoci unaprijed

Filed: IR-1/CR-1 Visa Country: Serbia
Timeline
Posted

U ponedeljak 16og sam platila IV fee, slijedeci dan 17og je fee uzet sa bankovnog racuna, danas 20og i fee jos stoji IN PROCESS. Nazovem NVC a oni mi kazu da im je zao ali da system ima problema i da svi imaju taj problem da se system ne update da je Fee PAID. Upita je da li zna kad ce to proraditi a ona kaze da nema pojma koliko dugo ce trajati dok to poprave.

Poludila sam ..... U ponedeljak cu opet zvati, ako jos uvijek mi daju isti odgovor trazicu expedite jer mi je novac vec uzet sa racuna a nista se ne desava.

Jel mi moze neko od vas reci kako da formulisem email kad budem trazial expedite, neznam odakle da pocnem?

Hvala na pomoci unaprijed

Nas slučaj je bio jedan od onih sto smo cekali 2 meseca da se AOS promeni na PAID pa ne mogu da vam budem od pomoći, Al bih rekla da sačekate vikend, možda se promeni status do ponedeljka?
Filed: Citizen (pnd) Country: Slovenia
Timeline
Posted

Na zalost sa tim razlogom necete nista postici. Znaju se koji su razlogi za expedite.

Puno zivaca i zvanja.....sretno!

Ponekad sam zvao i dva-tri puta dnevno, jer svatko mi je rekao drugacije. Plus sledeci tjedan je thanksgiving, tako da imam filing da ce sve usporeno biti.

PS.:ponekad jim treba 3-5 dana da se transakcija procesira u sistemu

N-400 Timeline
04/02/19 N-400 Submitted online
04/22/19 Biometrics
11/05/19 Interview (Approved)

ROC Timeline

Service Center: California

08/11/17 I-751 Packet delivered to USCIS

09/18/17 Biometrics Appointment

08/17/18 2nd extension letter (additional 6 months)

11/02/18 New card is being  produced (Approved)

NVC
11-04-2014 NVC case receive

05-20-2015 Visa received

10-06-2015 Time to kick back and let it fly

Posted

drugari pitanja oko 260

- ima pitanje da li ce decu kasnije ukljuciti u proces imigracije da dodju u usa .ima odgovor da i ne .a moj odgovor je NE ZNAM jer zaista ne znam koje ce njihove zelje biti za godinu dana dok mi stanemo na noge (u pitanju su tinejdzeri ) ,mozda da a mozda ne .sta tu da odgovorim ?

-ima pitanje o predhodnim apliciranjima za vizu i stoje datumi kada su podnete -ja nemam pojma koji su datumi jer bilo davno za turisticku vizu i odbijena sam kao to odgovoriti ?

Timeline
Posted (edited)

Jel klinci imaju usa putovnicu?

Za vizu, otprilike odgovori datum

Edited by Frips

N-400 Timeline
04/22/19 Biometrics

ROC Timeline

NVC

05-20-2015 Visa received

Timeline
Posted

Onda napisi No jer oni NE imigriraju sa tobom sada. Ne opterecuj se sa DS260 toliko. Jos uvijek mozes na samom intervjuju promjenit nesto u DS260 ako se sto promjeni do tada.(klinci, adresa itd)

N-400 Timeline
04/22/19 Biometrics

ROC Timeline

NVC

05-20-2015 Visa received

Posted

Onda napisi No jer oni NE imigriraju sa tobom sada. Ne opterecuj se sa DS260 toliko. Jos uvijek mozes na samom intervjuju promjenit nesto u DS260 ako se sto promjeni do tada.(klinci, adresa itd)

prvo pitanje je da li SADA migriraju sa mnom i to ok to znam to ide ne ,ali drugo pitanje je da li ce kasnije migrirati sa mnom -na to pitanje imam odgovor NE ZNAM jer izaista ne znam ,mislim nemam jos nikakav plan jer planiram zivot korak po korak ,prvi korak je da mi odemo ,drugi je da mi stanemo na svoje noge ,treci je da zavisi od njihove volje i zelje da li uopste zele ,a to sada ne znam ni ja niti oni jer je stvar momenta trenutka i zivota .mislim tinejdzeri su i idu u skolu i imaju svoje drustvo i zivotne planove za koje ja bas ne volim da se mesam puno osim da ih usmerim a na njima uvek ostavljam sta ce da odluce .

Timeline
Posted

Stavi ne :) ne otezavaj si jos vise bego sto je:)

N-400 Timeline
04/22/19 Biometrics

ROC Timeline

NVC

05-20-2015 Visa received

Posted

evo neko je postavio pitanje vec sam zaboravila ko mislim milos vezano za nelegalno ostajanje u usa i da se tamo vencaju ,evo kopiram direktno sa jednog foruma iskustvo koje nije lepo te zato pamet u glavu ako zelite da izbegnete ovo

:"My husband went for his Visa interview and was denied.

емотикон frown

They told him he overstayed his work visa over 1 year while in the U.S. before and will be banned from U.S. for 10 years. He has an opportunity to fill out Form I-601 waiver, but I must prove extreme hardship and pay $585 U.S. dollars. I am unsure how to prove extreme hardship and what if they deny us again. We will be out $585. I was hoping to have my husband home for the holidays, but it is not going to happen. Can someone please help us? Thank you!

Posted

Ima li ko iskustva sa ovom mojom situacijom? Sjutra Je 26.11 - Tacno 2 mjeseca od kad Je CC.

Zna li neko Tacno Koliko se ceka ?

Fripssss da li Znas Sta Je Bilo Na kraju Sa Begy ?

Ambasadu u Bg da Zovem ne mogu- Zvala Sam. Nije do njih.

NVC cu zvati Danas ili Sjutra, Ali ljudi moji sve istoooo.... Ne razumijem.

Kaze supervisor da pisem I expedite... Sta da navedem Kao razlog? Nedostajanje.... ? Ili to Sto psihicki, emotivno se rusim ?

Ako neko Ima neko saznanje, napisite staa radimo.... ?

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...