Jump to content

Violeta Womble

Members
  • Posts

    901
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Violeta Womble

  1. uh to je bas dugo cekanje ,ne kontam ako su vec poslali p3 kako u njemu nema datum intervjua ?cena medicinskog je 150 $ plus ako ej potrebno da se uradi dodatna vakcinacija .takodje u vreme sezonskog gripa zahtevaju i vakcinu za grip ,a sezona je do marta sledece godine ,tako da bilo bi pametno da i to uradis u domu zdravlja da ne bi placala bezveze vakcinu u klinici .

    kod nas nvc je prihvatio sva dokumenta osim jednog -nisu prihvatili internacionalni izvod iz knjige vencanih nego mora obican izvod ,te opet sam psoal to ,tako da ko zna kada ce obraditi sve .

  2. Hello guys ,my husband send petitions for my son (17 year old he was on the date when uscis got paper works ,now he is 18 ) so they are got our papers on january 2018 (texas center ),we got noa 1 ,but still nothing for approval or rfe ....how i see  some people who applied  on january and february already got they approvals ,but they are skip us .

    what this can be ?do they doing skipping cases  often it is normal procedures or is not ?i am little worried 😕

  3. thanks so much i have more questions :) for 130 

    same section same part ,after information about previous beneficiary who was approved ,have section RELATIVE 1 

    so this is example ,my husband was apply for me for cr1 visa an i was approved ,now he applying for my son -his stepchild for ir2 visa ,so on this part 5 

    first information are mine ,and next information for relative 1 are for my son (his step child -for who he apply now ) right ?

     

    Then ,if parents are deceased how write this when have only option for there information names,and where they live ...

     

  4. Hi ,dear people , 

    i need information ,on the form 130 part 5 -other information "Have you ever previously filed a petition for this beneficiary or any other alien ?"

    so ,my answer is YES and it is APPROVED ,

    so on this section going name ,last name date filled petition and the city .

    my question is whiCH city ? city where beneficiary who was approved live now ,OR when is benefficiary lived when is petition was filled ?

     

  5. Dzuliana, ja nesto mislim da to nije greska. Nacula sam da sada onih "dve godine veze" sto traze kao preduslov za K1 vizu se racunaju u te dve godine, pa se zato odmah izdaju zelene karte na 10 godina. No, svakako najbolje da advokat ili vas dvoje to proverite, pa taman da potvrdimo tu glasinu.

    to mi nekako nema smisla iz dva razloga a to je sto za k1 nema preduslova koliko je neko dugo u vezi jedini uslov je da oni uz pomoc pasulja i babe vange i slucajnog uzorka procene validnost veze a drugi razlog bi bila nepravda prema cr1 vizi .moj muz i ja kada smo podnosili zahtev za cr1 vizu imali smo i dokaz da smo mi ziveli zajedno 2 godine pre nego sto smo se vencali pa sam opet dobila gc na dve godine jer od momenta ulaska u USA nije nam proslo 2 godine u braku .

    a opet cudno mi je da i uscis bas napravi toliki neki propust .

    ajde pa nam javi tacnu informaciju :)

  6. pa da najpametnije ,sranje je ako su pogresili ,e sa green card izvadi odmah licnu kartu a green card cuvaj u staklenoj posudi sa metalnim katancem.

    ja sam tako istraumirana jos da je ne izgub pa je i ne nosim sa sobom -uradicu licnu kartu ili vozacku tako da gc i ne nosim sa sobom .

    e ivan jenesto pitao gore za 160 formular pa ako znades -odgovori mu .

  7. drugari ja hocu samo da vam kazem nesto sto mozda vec i znate a mozda i ne znate ,a mozda predpostavljate a ne verujete ,ali u svakom slucaju citajuci po forumima iskustva proveravaju se i drustvene mreze ,tako da imajete to u vidu ,pre svega mislim na sitnice koje su vrlo glupe ali eto oni to uzimaju u obzir i validno kao da je to validan dokaz necijeg zivota i misli ,mada fakat je da vecinski jeste ali opet uvek postoje izuzeci ,sve u svemu primeri su sledeci ,ako ste u braku a vi niste apdejtovali dogadajj na fejsu da ste u braku :D .znam ali istina je ,gledaju sve.

    ili ako imate vise profila .ili ako ste vencani a niste promenili prezime ....

    eto prosto samo da ne biste imali problema oko odugovlacenja ako im se slika ne uklopi u ton .tacnije ako niste objavili na fejsu taj dogadjaj i ne postoji :P

×
×
  • Create New...