Jump to content

indy b

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by indy b

  1. Hallo!
    Ich habe eine Frage... Ich checked meinen CEAC-Status heute 17 aug, 2017 und es sagt "No Status" (nonimmigrant).

    interview : 9 august APPROVED! 

    nonimmigrant status - READY 9 august 
    nonimmigrant status - Application Received 16 august
    immigrant status - READY 17 august

    nonimmigration status - NO STATUS 17 august

     

    Hattest du eine ähnliche Situation???
     

     

     

  2. Dobar dan svima!
    - Vise sam i sama sebi dosadna ali moram ovde pisat, po cele dane citam iskustva na ovom sajtu i dans je bilo sve ok, azurirali su status na CEAC - IMMIGRANT -  i dalje pise Ready ali zadnja promena je bila danas. I to sam shvatila kao radili su nešto na papirima i samo su promenili datum... a na NONIMMIGRANT - bila je promena od jucer, malo pre ulazim opet da pogledam jer sam morala da vidim da li ima sta novo, i kada sam usla na NONIMMIGRANT pise:

    No Status 

    Case Created: 27-Jun-2017

     

    :huh:

    - Kakva je razlika na sajtu CEAC izmedju NONIMMI... i IMMI. ??

    - Jel ko imao iskustva sa tim, trebam li da brinem???  
    Hvala!!!

  3. ^_^ Opet ja,, pre sam napisala da sam imala interviju 9-og aug. i rekli su da cu dobiti email, i da cu trebat doc po vizu i da ce to biti za jednu sedmicu, sto bi trebalo biti sutra ali ja nisam dobila niti jedan email niti se je status na ceac promijenio, zadnja promena je bila 13-og jula, dali da zovem ambasadu ili da cekam?? i da li je ko od vas bio u slicnoj situaciji??

  4. 1 hour ago, Lelyze said:

    Zdravo Indy,

    Sto se tice promjene prezimena, to je jako dugacak proces, jer moras poslati sve dokumente za Bosnu, ovjerene, sa apostilama, i onda se mora cekati da oni vrate odgovore i pitanje je da li ce odobriti. Ja sam za Bosnu putovala sa starim pasosom, vjencanim listom i zelenom kartom, i znam jos dvije djevojke koje su tako uradile i nisu imale problema. Cak sam i obnovila pasos na staro prezime jer nisam imala dovoljno vremena da cekam na promjenu. Kad slijedeci put budem isla za Bosnu promijenit cu licno u opstini i mupu.

    Lelyze, hvala na odgovoru!!!

  5. Zdravo, imam nekoliko pitanja (K1 visa), bila sam na intervju juce u Ljubljani, na kraju je cestitala i rekla je da ce napisati email kada trebam doci po vizu( rekla je da cu sledece sedmice je dobiti), pasos je ostavila i dokumente iz policije, rodni list je vratila i slike zajednicke je vratila, potvrdu o drzavljanstvu nisu ni trazili (iz bosne sam, u sloveniji zivim) potvrdu da nisam vencana takodjer samo je pitala jesam li pre bila vencana, rekla sam da nisam i nije uzela,.. zanima me dali ce stvarno napisati email, pitala sam mogu li postom poslati, rekla je da ne, moram doci u ambasadu!?!! 
    Drugo pitanje je kada se vencam u americi i kada promenim prezime, kako mogu zamijeniti dokumente ili moram to u bosni zameniti pasos ali kako putovati sa tim starim dokumentom?? 

×
×
  • Create New...