Jump to content

avulic

Members
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by avulic

  1. 7 minutes ago, DalilaAdnan said:

    e te vakcine :) to još moramo posložiti nadam se jer nemam za sebe karton a ja sam dijete SFRJ mi smo sve vakcine uredno primili...

    Ne brini nista, moj muz je prosao kroz to prosle godine i nije imao nikakve dokaze o primljenim vakcinama zbog rata. Nije bilo nikakvih problema, doktorica gdje radio pregled mu je dala potvrdu da je sve primio. Tako nemoj da se brines jer oni znaju za rat i da je nekima od nas nemoguce naci te potvrde. :)

  2. U ponedeljak 16og sam platila IV fee, slijedeci dan 17og je fee uzet sa bankovnog racuna, danas 20og i fee jos stoji IN PROCESS. Nazovem NVC a oni mi kazu da im je zao ali da system ima problema i da svi imaju taj problem da se system ne update da je Fee PAID. Upita je da li zna kad ce to proraditi a ona kaze da nema pojma koliko dugo ce trajati dok to poprave.

    Poludila sam ..... U ponedeljak cu opet zvati, ako jos uvijek mi daju isti odgovor trazicu expedite jer mi je novac vec uzet sa racuna a nista se ne desava.

    Jel mi moze neko od vas reci kako da formulisem email kad budem trazial expedite, neznam odakle da pocnem?

    Hvala na pomoci unaprijed

  3. Cover letter ni nine potreban ali je dobro ga imati. Potpise ga petitioner!

    Cover letter za IV dokumente potpise beneficiary..ali opet, moze i bez potpisa, nije bitan "dokument". To ie samo opis sto je u paketu. Ne komolicirati i otezavati posao.

    Potpisi moraju biti na formama (i864) i recimo, da vam sfali mjesta na formi, pa se mora dodati blank paper...

    Hvala Frips,

    to sam i mislila ali reko da ipak provjerim

  4. Cao raja,

    moze li mi neko dati primjer IV cover sheet koji mi moramo da sastavimo (ne onaj sa barcode).

    Ja sam nasla na visajourney primjer ali na njemu stoji da treba potpis od beneficiary na njemu i njegovi podatci za contact.

    Sad mi nije jasno posto ja ispunjavam sve i ja saljem sve dokumente iz Amerike, da li ja mogu da se potpisem i stavim svoje contact information?

    Sta ste vi radili? Stvarno ne zelim da sad saljem to muzu da on potpise pa da on meni salje nazad trebace mjesec dana, a mi smo spremni sad vec da saljemo dokumenta. To je ipak samo cover sheet a ne neki vazan dokument

    Pomagajte hehe

  5. Hey guys,

    we got our case number from NVC on November 3rd, paid AOS fee and submitted DS261. The IV fee is still locked. I keep calling them to unlock it, but they keep telling me that our case is still new that is why it's locked in the system and they can't get in to review the DS 261 until it's unlocked. Has anyone had this happen? How long did it take to unlock the IV fee after paying the AOS fee?

  6. Pozdrav za sve sa foruma.trenutno se nalazim USA ,dosao sam kod devojke pre nekih 15-ak dana na turisticku vizu.

    mi planiramo da se vencamo ovde...ne bih da se vracam nazad u srbiju i da apliciram za verenicku ne mozemo vise da podnesemo da budemo razdvojeni...

    e sada nas zanima sta sledece raditi,da li da sacekamo 4-5 meseci pa tek onda da se vencamo ili mozemo odmah da se vencamo?

    koliko traje procedura od trenutka vencanja pa do dobijanja moje green card?

    Svaki savet nam je dobro dosao. Inace devojka ima americko drzavljanstvo.

    Cao Milose,

    evo ovako da ti odgovorim moje licno misljenje. Ako ste vec odlucili da idete tim putem, mislim da je bolje da cekate tih 4-5 mjeseci da se vjencate, zato sto ako se vi vjencate i ti ostanes tu vi morate da predate papire za tvoj adjustment of status. E sad posto si ti dosao na turisticku vizu vi morate da dokazete da vi niste imali namjeru da se vjencate i da ti ostanes u Americi kada si predavao za tu turisticku vizu. To moze da bude jako komplikovan proces i naravno uvijek ima mogucnosti da vas odbiju i da dobijes zabranu ulaska u Ameriku na nekoliko godina.

    Znaci sve zavisi od toga koliko ste spremni da rizikujete.

    Vjeruj mi svi mi mrzimo to sto smo razdvojeni od nasih supruznika, ima nas cak i sa djecom koja su trenutno razdvojena od svojih oceva zbog ovog razloga, tesko je ali je ovo sto radimo najsigurniji nacin da se dobije stalni boravak tj green card.

    Neka me neko ispravi ako grijesim

    Sta god odlucite, zelim vam svu srecu

  7. Je, popunjavao sam na kompjuteru.one stvari koje nisam mogao na kompjuteru, napisao sam crnom kemijskom olovkom.

    PS.: pogledaj dali imas update-an acrobat reader.

    Skontala sam hvala. De mi jos reci jesi li ti potpisao sa crnom hemijskom isto ili plavom? I da li si sve pisao velikim slovima?

×
×
  • Create New...