Jump to content

bumchikbum

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bumchikbum

  1. Ma nikakav PIN, kad sam zavrsio sad u petak ljekarski nazvao ambasadu i pitao dal mogu zakazati intervju. Odgovor mi je bio dal mozes doci u cetvrtak, jer navodno nekoliko dana treba da iz poliklinike posalju nalaz :) Malo sam se iznenadio jer sam citao da se mnogo vise ceka, al izgleda da nema guzve. Odma u ponedeljak sam otisao da uplatim u banku onih 350$ (560KM). Samo spomenes zbog cega uplacujes i koja je viza u pitanju. Hvala i tebi na odgovoru, ako ti sta jos treba slobodno pitaj ;)

  2. Dragi je danas imao razgovor i sta da vam kazem SUPER JE PROSLO ! :AAAPPROVED :))))))) nemaaa ljepseg osjecaja..pao mi je kamen sa srca i panika prosla haha,,,,.zelim sveee najbolje vama koji ste jos u procesu . Sa srecom ..

    Super mnogo mi je drago, ja tek prolazim kroz proces K-1 vize, ako ti nije problem da napises tacno sta se desilo od ulaska njegovog na razgovor, koliko vam je proces trajao i ako moze jos odgovor po tebi sta je najgore bilo i ako ste s peglali oko necega sta je bilo. Fino je cuti ovakve vijeti pa nadam se da ce i meni kamen pasti sa srce heheh pozzz

    HVALA UNAPRIJED :)

  3. Preporucujem provesti par sati citajuci ovu temu - trebace ti za ubuduce.

    Ukratko - 5-6 mjeseci za odobrenje peticije praceno jos kojih mjesec dva do intervjua.

    Da trebaces vaditi - sve pise na ovoj temi.

    Mnogo ti hvala, makar za ovu informaciju. Sta cu morat cu procitat sve :)

    Nego prvi put ovo radimo ona i ja, mislim da su nam sve uredni papiri. Bili trebalo biti komplikacija? A mjeseci ce proletit brzo ;)

  4. Zdravo i pozdrav svim dobrim ljudima :) Mnogo je stranica napisano, pokusao sam od pocetka al nisam nasao ono sto zelim pitat 100% sam siguran da ima negdje medju ovim stranicama, al bi zamolio da mi neko ukratko objasni. Djevojka moja je prije nekoliko dana poslala sve papire potrebne za K-1 vizu odnosno vjerenicku. Sad bi volio znati:

    - koliko se ceka otprilike taj proces dok me ne zovnu na razgovor (tako sma cuo)

    - da li trebam ja prije tog razgovora izvaditi nesto, da mi ne bude 5 do 12

    - ako ima jos nesto napisi te mi, mnogo ce mi znacit

    Pa da se aBd uzmemo u Americi :) Svima zelim srecu kao sto sam ja nasao!!!!!!!! HVALA SVIMA

×
×
  • Create New...