Jump to content

Eve&Josh

Members
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by Eve&Josh

  1. Moikka kaima! Huomasin myös, että sä olet Turusta - mäkin asuin siellä 8 vuotta ennen kuin ehdin Helsinkiin pariks vuodeksi töihin ennen jenkkilään muuttoa :) Toivottavasti sulla sujuu elämä hyvin uudessa kotimaassa!

  2. Moikka! Huomasin, että sullakin oli viime syksynä viisumihaastattelu. Missä päin USA:ta asutte ja miten on uusi elämä lähtenyt rullaamaan?

  3. Moikka! Katsopas niinhän onkin, mä en edes huomannut, YAY!!! Ei olla vielä saatu NOA2, mutta en usko että se edes tulee ennen kuin kesäkuussa. Onneks meillä ei ole niin kova kiirekään koska vietän kesä- ja heinäkuun Joshin luona, enkä saisi viisumia enivei haettua ennen kuin elokuussa. Mitenkäs teillä menee? I...

  4. Kiitos paljon! Munkin armaani on Suomessa, tuli ennen Pääsiäistä ja lähtee nyt tulevana lauantaina takasin Yhdysvaltoihin. Milloin olette näkemässä uudelleen? Oikein paljon Onnea viisumiprosessiin!

  5. Josh asuu Syracusessa (upstate NY), ja ollaan siellä kesä yhdessä ja odotellaan että meidän NOA2 tulisi toivottavasti heinäkuun aikana, niin olisi odottamassa mua Suomessa kun tuun heinäkuun lopussa takaisin. Tarkoitus olis asettua asumaan D.C.hin sitten kun saan viisumin :-) Te asutte NYC:ssä? Olis kiva kuulla miten sun sopeutuminen, työtilanne, jne...

  6. Moikka! ja suurkiitos sekä samoin paljon Onnea sulle ja hubbylle - ja OIKEIN PALJON ONNEA tuoreelle vaimolle, huomasin että menitte juuri about kk sitten naimisiin! Minä vuonna olit vaihdossa?

  7. hmm, luulin että vastasin sulle äsken mutta mun vastaus katosi :-/ Anyway, tarkoitus olis muuttaa Washington D.C.:hin tässä kevään mittaan, tai siis Josh ensin ja mä heti kun saan viisumin. Sä asut Texasissa?

  8. Moikka! Tarkoitus olis muuttaa Washington D.C.:hin kun saan viisumin, Josh asuu vielä Syracusessa Nykin osavaltiossa. Sä asut Texasissa? Voi kauhistus minkälainen prosessi sulla on ollut saada viisumi. Pelottavaa. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin viimeinkin?

  9. Hi!! Congrats on the approval - GRATTIS! Oh I am so jealous, I wish we could live in Hawaii.. I so totally fell in love with it! Josh lives in Syracuse, NY, but our plan is to move to D.C. once I get the Visa. so you live in Honolulu? We spent 5 days in Kauai and 5 in Maui but never had time to visit Honolulu. Good luck to your interview!

  10. Yup, he lives in Syracuse at the moment, although we are planning to relocate to D.C. once we get the Visa. My fiancé's got family there and it'll be easier (I hope, fingers crossed) for me to land a decent job down there.

    BTW, what is the TPS filing deadline you're referring to above?

  11. Congrats on the NOA1! Like you said, now the real waiting begins.. good luck!

    oh yeah, I saw that your local office is Albany, is that Albany upstate NY? I think our local office would be Syracuse - also upstate NY and not too far from Albany :-)

  12. Thank you for the Welcome wishes! Im sure you will get your NOA2 any day now - the holidays might've slowed things down a bit the past couple of weeks, but I trust that your NOA2 is just around the corner!

  13. Finally managed to set up a profile on VJ - great to be here with my fellow petitioners!

×
×
  • Create New...