Jump to content

mrs.T

Members
  • Posts

    252
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by mrs.T

  1. nu cred ca ar trebui sa va faceti probl. de tax , ei cer pe anul in curs (optional pe 3 ani) Hai, bafta!! :) Si eu am emotii...mie mi-e teama de fluturashii de salariu, ca al meu zapacit le-a ratacit cu cateva zile inainte de a le trimite AOS!! Imi vine sa-l omor :D

  2. succes!!! :)) sunt curioasa cand o sa ne programeze la ambasada..?!?tu ce crezi? o sa fiti putin inaintea noastra, crezi ca o sa ai interviu in aprilie? bafta!

  3. oh, doamne!! Nu-mi vine a crede ca am iesit din gaura aia "Laguna,Ca uscis"!!!

  4. Da, scuze ca nu am mai activat pe site... am fost si "aproved" si suntem si noi la NVC de pe 25. Sotul m-a surprins si cu o vacanta superba de 1 an de casatorie :) nu prea am avut timp de altceva ;P ;p ;p voi ce mai faceti?

  5. I hope so too :) This nightmare will soon be over! (spuneti-mi si mie daca primiti confirmare prin posta a trasferului TSC-CSC merci si mult noroc!!)

  6. I JUST got an email our was transferred to AN office (they don't mention which..?!)

  7. yessss same to you guys!! :)) Sarbatori fericite !!

  8. You guys have very nice pictures!! ;) We also got married in FL in 2010 :D but in Feb.

  9. Thank you :)) Merci de felicitari desi nu este negru pe alb "aproval" sau noa2 dar si eu sper ca este de bine ;) Sa auzim si de noa2 la voi cat de curand!!

  10. Buna, noi mergem pe CR-1 I129 depui daca vrei sa pleci(visa non immigrant) ca durata sunt cam la fel dar ai avantajul ca nu trebuie sa mai faci ajustare in US ;) cand o sa ne trimita astia la NVC?? Bafta max. si la voi :) keep in touch!

×
×
  • Create New...