Jump to content

askapg

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by askapg

  1. Juhu zene pozdrav!!! I kod mene su se stvari pomakle, dobili smo NOA2 :star: , i cekamo za dalje :))) Tj. treba da zovemo NVC da vidimo sta ce da nam treba jos od papira i da to spremimo ali sam opustenija jer bi sada sve trebalo da ide brze :) Ariel cestitam, ne secam se kako bese ime devojke iz Crne Gore ali cestitam i tebi :)

    Ako imate neki savet sta da radimo, dobrodoso je :dance: ... cmok cmok!!!

    hvala Ivana nadam se da ce ti ovo do kraja protec brzo i lako jer tek ti predstoji prikupljanje dokumentacije i cekanje odgovora od NVC sto zna da bude zamorno i vjeruj u nekim situacijamo jako teko jer izgubis strpljenje i pomislis na prekid svega oko papira ( bar kazem po mom pitanju ) koje traje od decembra 2008 god.mislim da bi oni trebali da te obavijeste koji papiri u i sta im trebas poslat

    , jer vjeruj da smo mi poslali troduple papire i da se na kraju ispostavilo da je dokumentacija ili zaturena ili izgubljena

    pa ti je moj savjet da im saljes samo ono sto ti putem elektronske poste budu zahtijevali i to redosledom kako oni predvide.od NOA2 MORA PROTEC 3 MJESECA PROSESA TAKO DA SE OPUSTI I UZIVAJ U SUNCU MORU I LIJEPOM VREMENU .TOLIKO OD MENE ZA SADA I SVE NALJEPSE UZIVAJ :dance:

  2. ZELIM TI PUNO SRECE I STO MANJE NERVOZE,MA NEMA RAZLOGA ZA NERVOZU BICE TO OK......SRETNO ;)

    pozdrav Izeta kako idu pripreme dali si sve prikupila,zelim te upitat za onaj spisak sto si dobila od njih za dokumentaciju dali su ti naveli koja dokumenta kao fale , meni su naveli da trebam original dokumenta da ponesem na intervju dve slike pasos i medicinski paket a a u onom spisku da su kao primili ta dokumenta sa onim slovima, pa sam se malo ufrcila dali to moram opet vadit jer je sezona godisnjih odmora pa treba sve pohvatat.

  3. Ovde vise nema nikoga!!! :(

    ima ima samo sto smo , malo vise napolju udisemo ovog naseg lijepog zraka i sunca , sta ima kod tebe dokle si? ja ti mogu reci da sam dobila datum inrevjua to je 4 avgust u 8:30 ujutro. malo rano ali ok valjda cemo ustat. moracu doci u BG dva dana ranije da obavim te preglede . mozeli mi neko reci dali ja sada trebam zvati ambasadu , u BG da potvrdim datum ili da cekam da me oni pozovu, za preglede dali trebam sada zakazat ili mogu pred datum intervjua?

  4. Joj izvini Badgerella i Milimelo, pogresno sam navela vase nick-ove :)

    Da li je neko blizu Chicaga ili treba tek da ide? Ja idem u jedno malo mesto u IL, nekih sat vremena od Chi.. Nadam se da cu imati komsinicu :D

    ja cu ti biti u Michiganu Grand Rapids nije daleko od IL i Cikaga pa ako bude dobre volje pasce i druzenje bar sto se mene tice. :dance:

  5. Pa prema mailu koji si dobila, uplata od 70usd je prosla, sto znaci da bi tvoj muz trebalo da isprinta bar code sa stranice gde je izvrsio uplatu i poslalje je sa I864 paketom. Obrada traje oko 2-4 nedelje (ali, nema pravila). Oni mu nece nista dodatno slati vezano za I864.

    Kada NVC procesuira I864 paket, tvoj suprug ce moci da plati Immigration Visa Fee (sto je, cini mi se, 400usd), ali ne pre nego sto vam AVR poruka kaze da je taj racun spreman. Zovite NVC i preslusavajte poruke, kako biste bili u toku...

    U medjuvremenu, ti popuni DS230 (potpisujes samo prvi deo, drugi popunjavas,ali ne potpisujes). Ispod je link sa listom dokumenata koje se salju uz DS230. Procitaj dobro celu stranicu, jer su to najvalidnije informacije. Salju se i originali i kopije zajedno!

    DS230 nema bar code, mozes da ga popunis online, pa isprintas!

    http://travel.state.gov/visa/immigrants/info/info_3195.html

    Kada tvojsuprug uplati Immigration Visa Fee, ponovo ce isprintati barcode i poslati sa DS230 paketom. Znaci, ti DS230 i ostala dokumenta saljes njemu!

    Procitajte LingChe ili state.gov instrukcije vezane za NVC. Svaki slucaj ima svojih specificnosti kojih ja mozda nisam svesna!

    http://www.visajourney.com/wiki/index.php/LingChe_NVC_ShortCut

    ET pozdrav i tebi trenuntno sam na cekanju i nemam te sto pitat u vezi procesa mogu sdamo da caskam o zivotu u usa i kako ti je posto znam da si svjeze otisla.

  6. Ja sam sve to lepo rekla mom dragom suprugu,a on kaze da mu u pismu pise da nista ne salje od uplate dok ga oni ne obaveste tj dok ne dobiju moj potpisan DS3032. Ja vise nista ne znam i mnogo sam ne sposobna za ove stvari :)

    Ja cu isprintati onaj 230 i poslati mu is sve svoje papire i ako ih on ima vec.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :bonk:

    e ja SAM TO ZAVRILA NEDAVNO PA TI MOGU RECI PRIMILI SU UPLATU OD 70 $ I SADA TREBA DA CEKAS DA TI POSALJU POTVRDU DA IMAJU VIZU NA RASPOLAGANJE INACE NISTA NEMOZES UPLACIVAT BEZ BROJA KOJI CE ONI POSLAT TVOM SUPRUGU

    , STO SE TICE DOKUMENATA SVA DOKUMENTA MORAJU BITI PREVEDENA I OVJERENA OD STRANE SUDSKOG TUMACA I OVJERENA TAKODJE I KOPIJE I SVE SALJES MUZU JER ZATO SU TI NAPISALI U OVOM OBAVESTENJU DA SU DOBILI OD TEBE EMAIL ALI TREBA DA IM STIGNE I ONAJ KOJI SU POSLALI TVOM MUZU SA ADRESOM STANOVANJA U USA , BAR SAM JA TAKO RAZUMJELA,A ZA I864 TO JE SADA NA REDU DA IM TVOJ MUZ DOSTAVI DOKAZE MISLIM DA PUNO ZURIS I DA SI NESTRPLJIVA ALI VJERUJ DA ONI PRIJE PETNAEST DANA NECE ODGOVORIT BAR IM NIJE PRAKSA ZATO MALO SE OPUSTI I CEKAJ VEC SI PRI KRAJU . IZVINI AKO SAM PRENAGLILA SAMO TI ZELIM DOBRO :whistle:

  7. MA NESTO NEZNAM DA LI SE MOGU SLATI KOPIJE O NEKAZNJAVANJU I OD SUDA.IMAMO KOPIJE SVEGA ....EVO ZVALA SAM AMBASADU I KAZE GDJICA DA SE MOZE POMJERITI INTERVJU.MAKAR TO DA MOZE.ZNACI SADA TREBA ZVATI NVC I PITATI DA LI MOZEMO POSLATI KOPIJE VEC POSLANIH DOKUMENATA.ZAISTA SU ODISTA :wacko: MALO SALE UINAD OVOJ MUCI.HVALA MILIMELLO

    IZETA jeli ovo su ti odgovorili za manje od 10 dana posto si navela da su pisma zaprimili 6 maja

    pa brzo resavaju a zasto su djecu odvojili od tvog predmeta to mi nije jasno ako su maloletna

  8. EVO MENE OPET .NIKAD KRAJA MOJIM MUKAMA.....EVO OVAKO,DOBILA SAM DATUM INTERVJUA OD NVC ZA JUNI 3....LIJEPO ZAR NE,ALI IMAM PROBLEM.JA SA SOBOM VODIM I SVOJE DVOJE DJECE.NVC MI JE REKAO DA JE OD SINA SVE ZAVRSENO I USKORO DA OCEKUJEM DATUM INTERVJU.MEDJUTIM KCERKINE DOKUMENTE NVC NEMOZE DA PRONADJE...JA NEMOGU DA VJERUJEM DA MOGU BITI TAKO NEODGOVORNI,JER MUZ JE POSLAO ZA ISTI DAN SVE I SVE JE ZAJEDNO PLACENO.STA SADA.DA LI JA MOGU ZOVEM AMBASADU I PITAM DA STAVE MENE I SINA ZAJEDNO NA INTERVJU ,USTVARI DA POMAKNEM INTERVJU I TERBALI DA IM OBJASNIM ZA KCERKU JER JA IMAM ONAJ NJEN BROJ''SAR......''JE LI TO JA SADA MORAM OPET SLATI NOVE DOKUMENTE ZA KCERKU U NVC(POTVRDA OS SUDA I POLICIJE,RODNI LIST I KOPIJU PASOSA).AKO NEKO IMA NESTO DA MI PREDLOZI NEKA SE JAVI ...HVALA.

    eto tebi se srecom zavrsilo , nadam se da ce djeci stici istog dana to su bar moje zelje, a dali si obavijestena sta trebas nosit sa sobom na intervju , posto si slala sva dokumenta u nvc?nek vam advokat pozove nvc i zanima se za dokumenta od cerke pa zato je i placen pa kad dobijete informacije od njih javi se u ambasadu :yes:

  9. Askapg,

    Pozdrav za tebe :) Kontam iz tvoje poruke da su ti zaturili case sa svim dokumentima.. ne bi se toliko oteglo procesiranje..svasta sa njima!..U pozivnom pismu za intervju ti traze skoro sva dokumenta da poneses sa sobom na razgovor? Jel tako? A nije mi jasno zasto TEBI traze finasijske dokaze kada si sponzorisani imigrant od strane familije, tj.muza?? Bolje ti lepo pozovi ambasadu..Jel ti je razgovor u BG Ambasadi? Izvini, mozda si sve to vec pisala ranije :)Ako je u BG-u razgovor, okreni brojeve

    306 4660 ili 306 4662, to je za useljenicke vize..pozoves, kazes svoj case br. i lepo sve pitas..najverovatnije da oni nemaju sve oko Affidavit of Support, I-864, pa verovatno zbog toga tebi to zahtevaju..Bolje ti to proveri.

    Pozdrav :)

    pozdrav i tebi Ladida da intervju treba biti u BG jer za useljenicke vize jos uvijek ne rade u Podgorici, zvala sam ambasadu i lepo mi covjek objasnio da se muz raspita tamo sta nije u redu a da je to meni poslato jer to nedostaje

    i to kasni datum intervjua, tako su oni napisali u tom pismu.a sto se tice dokumenata to je vec za sprdnju mislim da sam jedini slucaj koji ovoliko dugo traje za bracnu vizu , da se cak i nasa administracija :rofl: i pita dali je to moguce.jer mi moraju izdavat dva puta originale .

  10. Dobro,ali reci mi kad odem na taj formular online na njihovom site NVC i tamo gde pise da se stavlja barcode i case # ne znam kako to da ubacim?? Ili si ti samo otisla online ,popunila,isprintala,potpisala,skenirala i poslala? Mozes li mi oko toga maloobjasniti posto sam bas plava za te stvari ili mi je vise puna gkava svega! Hvalaaaaaaaaaa tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

    ja sam bar kod posebno isprintala i i zahektala za ostale papire tako da mi je on na vrhu svih dokumenata i nijesam ga skenirala meni je tako prihvaceno tako da mozes pokusat mada mi je suprug rekao da mozes i rucno ispisat.

  11. http://www.visajourney.com/wiki/index.php/DS-3032_barcode_instructions

    instrukcije za bar code su u linku gore. Ako zvuci komplikovano, najbolje je jos malo sacekati da tvoj suprug dobije DS3032 na svoju adresu, skenira i posalje tebi, a ti onda isprintas, popunis, skeniras i posaljes NVC-u(mailom ili regularnom postom, ne znam sta sada brze obradjuju, kao sto rekoh). Ne znam da li mogu tebi direktno da posalju na mail ako im posaljes upit mailom.

    @askapg,

    koji to formular treba da skines sa interneta, vezano za svoje finansije? Sve nesto mislim da je to za IRS a ne NVC. Daj bar prvo slovo formulara...

    Checklist for I-864A (filed by

    NVC has reviewed the financial evidence submitted. However, additional information is required to

    complete the financial evidence review. The checklist below indicates missing or incomplete

    documents. In order to make corrections you will need to download a new form at

    www.ImmigrantVisas.state.gov. You will need to complete and submit a new form with the changes

    noted below. Please provide all requested documents and refer to page two for mailing instructions.

    Supporting Documents missing or incomplete

    [x] You have not attached the proof of ownership and value of each of the following assets:

    [x] Savings/checking accounts [] Real Estate [] Stocks, bonds, certificates of deposit and other assets.

    [K9N 04/24/2010]ovo su mi trazili da im posaljem pa sam se zabunila sta im znaci moje finansije kad ja se ne predstavljam ko sponzor

  12. Pozdrav devojke!

    Najpre da se izvinim onima koji su mi ovde slali poruke, nisam ih odavno proveravala...

    Sto se tice DS3032 ili ti Choice of Agent Form, njime postavljate svog supruga ili advokata za ovlasceno lice koje ce dobijati korespondenciju od NVC-a vezanu za vasu aplikaciju za vizu. Znaci,mora licno da potpisete. Ako se dobro secam, ja jesam dobila taj formular na kucnu adresu,ali ga je moj suprug dobio pre mene (taj koji salje NVC vec ima bar code), skenirao ga i poslao mi. Ja sam ga onda popunila i potpisala i poslala na adresu navedenu na formularu - NVC-u. U to vreme, NVC je brze obradjivao DS3032 koji su stizali regularnom postom, nego mailom. Ne znam kakva je sada situacija. Ako saljete mailom, instrukcije za bar code mozete naci u Ling Che shortcuts za koji je Milimelo vec davala link nekoliko puta. Mislim da su neki umesto bar code stavljali case#, ali nisam sigurna. U svakom slucaju, u subject-u maila NVC-u obavezno navesti NVC case #.

    Inace, moze se rucno popunjavati.

    Sto se tice obrasca I864, I864EZ i tako dalje...njih popunjava sponzor i eventualno kosponzor ukoliko postoji. U nasem slucaju, posto nismo imali kosponzora, a sa sam bila jedini imigrant kog moj supruz sponsozrise, mogli smo da posaljemo I864EZ. On je nesto kraci, ali vas suprug moze da ga popuni samo ukoliko je on jedini sponzor, a vi jedini imigrant. Uz I864 idu i instrukcije u kojima je objasnjeno koji obrazac bi trebalo popuniti.

    U svakom trenutku, mozete da pozovete automatski sistem informacija NVC-a (nemam ovde broj, ali nacicete ga i na ovom sajtu i na formularima za NVC, gde uz vas case number mozete proveriti sta trenutno obradjuju i sta su vam poslali.Poruke nisu uvek 100% jasne, ali tu mozemo da pomognemo).

    Ariel2010 - Popunjavaj DS230 i posalji suprugu ako vec nisi, jer ce NVC to traziti posle DS3032. Za DS230 - prvu stranu potpisati, a druga se potpisuje u Ambasadi pred konzularnim predstavnikom jer si tada pod zakletvom! I uz DS230 dolaze instrukcije gde pise sta je sve potrebno poslati uz taj obrazac. Najbolje je pazljivo procitati te instrukcije, one su ipak zvanicni izvor informacija.

    zdravo ET hvala ti na ovako otvorenim informacijama , meni jeste muz jedini sponzor i ja jesam jedini imigrant ali su oni meni poslali listu dokumenata i u tim dokumentima mi naveli da je potrebno da im dostavim svoj cek od banke i svojih primanja zato mi to uopste nije bilo jasno

    jer nevidim potrebu ako vec imam sponzora i on ispunjava uslove zasto je to?

  13. Zdravo!

    Znas kako mi smo te papire sve bili poslali zajedno sa aplikacijom I 130 ,sve moguce i ne moguce.Osim uverenja iz policije i suda.Ja mislim da cu to nositi u ambasadu ovde.Nisu mi jos zakazali intervju,nasi papiri su jos u NVC . Platili smo onih 70$ a sad cekamo dalje sta treba. Za koju ste vi vizu aplicirali? Mene zanima jesi li ti dobila DS 3032 na kucnu adresu? Iskreno ja vise nista ne znam i totlano sam pogubljena u svemu :)

    zdravo , pa ista je viza ko i u tebe bracna , samo traje predugo i mi smo slali samo ono sto traze a i mi smo poslali sve uz aplikaciju ali smo sada dobili odgovor od njih da moramo obnovit dokumentaciju jer se izgubila,ili zaturila jer nas proces traje od decembra 2008

    a aplikacija nam je odobrena 16 aprila 2009 i tako sve korak napred korak nazad stigli do ovog valjda "kraja" . ne ne salju oni tebi nista na kucnu adresu slace tvom suprugu ako je on podnosilac aplikacije a ti sve ispunjavas online obrazce i saljes muzu ili direktno njima, samo kad budes ispunjavala DS3032 navedi svoju email adresu tako da ces biti obavjestavana o svemu, dali si dobila id za uplatu vize ?

  14. Moze li mi neko odgovoriti ? Da li formular DS 3032 stize na kucnu adresu ili mogu oni iz NVC slati emailom meni? Mogu li im poslati email i pitati ih sta me zanima u vezi procedure? Juce sam ih zvala NVC pricala sam sa operaterom trazio mi je podatke ali se plasim da imaju pogresan moj email,pa bih im poslala taman jedan sa pitanjem!!!

    Hvalaaaaaaaaaaa :)

    ja sam poslala email i navela svoju adresu jer imas polje gde popunjavas podatke o sebi a ostavila i muzevu adresu jer sam njega navela ko svog agenta tako da sve sto upute njemu upute i meni , i upoznata sam sa svim sto im fali ili treba. ne stize ti postom vec ga online ispunjavas i isprintas potpises i skeniras i posaljes dali suprugu ili direktno njima to sama odlucujes.

  15. Moze li mi neko reci kako se stavlja barcode na DS3032 tj kako se popunjava. Kad odem online na formular da li ga popunjavam tamo i onda stampam i tu me zanima kako ubacujem case # neceeeeeeeeeee :(

    pozdrav , posto si vec dobila poziv za intervju zanima me osim rodnog lista . vjencanog i uvjerenja od policije i suda , dali su ti trazili jos koji dokument,(meni su trazili i financial evidence I-864,I864EZ,I864W OR I864A) neznam sta to njima moze pomoc ako se je muz obavezao biti sponzor.np dokumenta sam poslala NVC jer su to trazili. ako iko ima slicno iskustvo ili zna o ovome nek mi napise unaprijed hvala.

  16. ETO SAD SAM SE ZABRINULA.INACE SVE OVO OKO VIZE JE RADIO MUZEV ADVOKAT,NISMO MI NISTA LICNO SLALI SAMO NJEMU PROSLIJEDIMO DOKUMENTE KOJE TREBAJU.IPAK NEKA MUZ NAZOVE NVC I PROVJERI,JA MISLIM DA MUZ IMA KOPIJU POSLANIH DOKUMENATA PA TAKO I CHEKLIST COVER LATTER,PA NEKA PROVJERI JE LI UPISANA TACNA ADRESA PRIMAOCA.

    SVE JE MOGUCE....ALI NADAM SE DA CE SE USKORO SVE ZAVRSITI.HVALA

    pozdrav , citajuci tvoje pisanje u vezi tvog procesa za vizu , shvatila sam da smo na istom, i meni je upravo sada doslo do tog poglavlja gde cekam odgovor od njih , NVC da zavrse slucaj ili traze dopunu

    , jer vec nekoliko mjeseci samo traze neke dopune tako da je ovo preslo u kidanje zivaca..., pitala bih te dali su tebi trazili da im posaljes svoju finasisku karticu sa nekoliko formi kojih moram skidat sa interneta i ispunjavat

    posto sam ja u radnom odnosu

    i navela sam da radim , nije mi jasno zasto mi to traze ako se je muz obavezao da mi bude sponzor, ako neko ima iskustvo da mi malo pojasni bila bih zahvalna.

  17. Al je bilo vatrometa za ovaj njihov praznik,strasno!!!

    Askapg,da znas da je to najbolje sto je moglo da se desi u tvom procesu,to otvaranje kozularnog odeljenja.

    kad sam ja isla u ambasadu 4.juna ove godine,bila je i jedna devojka koja je isto aplicirala za Cr1 vizu,ide kod muza(a kazem devojka,jer je '88.godiste)pa je dosla iz Bara dva dana ranije,3.juna je radila lekarski,pa zamisli ti to njeno mucenje,a kaze da je vas konzulat trebalo da pocne sa radom jos u aprilu ove godine,pa da joj nije jasno sto ga jos nisu otvorili.

    Drzim ti palceve da sve glatko prodje!!!!

    da gledala sam , moj suprug vozi kamion i stalno smo na internet video cal, tako da sam imala prilike da cujem i vidim vatromet. a sto se tice ambasade i konzularno predstavnistvo ba bilo im je i vrijeme je koliko se treba pripremit za taj intervju toliko ti to zadrzavanje u beogradu pa pregled i sve padne jos teze ali eto i nadam se da ce meni taj poziv stici u podgorici .jer oni ovde pocinju sa radom 21 jula. hvala na figama .

  18. Askapg,dobro ti nama dosla.

    Evo prvog utiska.Svidja mi se Florida,ali me nervira sto od kako sam dosla samo pada kisa.

    ja sam danas malo gledala knjizicu za polaganje vozackog,narode,ova sto je na floridi,ne znam kako je u drugim drzavama,izgleda kao Politikin zabavnik.

    Nego, milimelo,ja sam uradila onako kao sto si mi rekla da pitam za SSN,a oni su mi rekli da pozovem agenciju,pa me zanima da ne znas neki kontakt mozda.

    i na salteru kad su mi proveravali otiske i u kancelarij kad sam se potpisivala,su mi na to isto pitanje dali isti odgovor.

    Sad cekam green card,a ja sm vec saopstila muzu da kad dobijem drzavljnstvo planiram da se vratim u srbiju i da se zaposlim u Americkoj ambasadi,toliko mi se svidela oslednji put,hahhaahhahahahahhahahahahahha

    Ivancice, evo ti lokator ureda, treba ti samo tvoj zip code da ga nadjes - ako je proslo bar 5-7 dana od dana ulaska najbolje da muza za ruku i uputite se tamo (obavezno ponesi rodni i vjencani list kao i pasos tj opecacenu vizu). Inace aplikaciju mozes naci na www.ssa.gov na prvoj stranici pa isprintati http://ssa.gov/ssnumber/ ima i lista dokumenata koje traze. Nemoj nista slati postom vec direkt u ured.

    https://secure.ssa.gov/apps6z/FOLO/fo001.jsp

    Ako osoba se cini da ne zna svoj posao a ima ih, trazi nadredjenog ili menadzera ali ne bi trebalo biti problema.

    Za ove nase sto dolaze na K-1 vizi, idite u SSA ured drugi dan po ulasku jer sto vise vremena prodje manje su sanse da dobijete SSN do slanja AOSa ili primitka EADa.

    Askapg - ako ikako imas sansu da uradis CR-1 vizu preskoci K-3 -K-3 je samo gubljenje vremena i novca.

    Je li to samo na uvid rodni list ili će ga zadržati?

    ma pogresila sam kad sam upisala, radi se o vizi k-1, ali nijesam primjetila dok mi nijesi skrenula paznju eto sam sada prepravila. inace imam jednu lijepu novost konacno je u crnoj gori pocela sa radom konzularno odeljenje usa ambasade tako da ce mi to u mnogome pomoc jer zivim u podgorici.

  19. Dobrodošla askapg! :energy:

    hvala na dobrodoslici bolje vas nasla

    .ja vas odavno citam ali nijesam bas umjela da se povezem i da udhjem na ovaj forum malo slabije razumijem engleski ustvari uopste se ne trudim da ga naucim jer verovali mi ili ne meni se tamo uopste ne ide ali suprug je tvrdoglav oce tamo da ostane jos nekih desetak godina i da se posle vratimo . on inace zivi u MICHIGAN Grand Rapids grad

  20. Zdravo askapg i dobro nam dosla!!!

    Ma lako je, vidis i sama!

    Hajde nam daj malo detalja... Gde ste u procesu i kako napredujete, da li je u pitanju CR1 ili IR1, gde zivi suprug, kako prezivljavas sve ovo :) ????

    Ako imas nekih pitanja o procesu, ili samo zelis da caskas dok cekamo, tu smo....

    hvala na dobro doslici .predali smo aplikaciju 28 decembra 2008 i dobili odgovor da je primljena 16 januara 2009 onda su nam trazili g-325a 16 maja i sada 26 06.09 su mu poslali da mi je odobrena aplikacija i da ce mi poslat iz ambasade kovertu za intervju. pa je mene interesovalo koliko vremena moze da traje to dok me pozovu na intervju je imam nekih planova za evropu pa da me ne poremete

×
×
  • Create New...