Jump to content

linnea.lindblad

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by linnea.lindblad

  1. Who long time did it take for you to get your work authorization??

  2. Men vad skönt att du slipper vänta!! Kör hårt i nmorgon på intervjun!

  3. Haha LPS säger mig inget alls. Casey sköter alla papper och jag glider mest med känns det som. Han är en papperskille och jag hatar papper så det löser sig bra! Vart i USA bor ni? Jag åker om en vecka och har packat som en took i dag. Skönt att ni redan är gifta för då bör det går rätt snabbt. Hur lång tid tar det f...

  4. Härligt! Snart är det över för er! Flyttar du dit eller kommer din american dream hit? Eller hur så var det så att ni redan är gifta? KOmmer det gå snabbare för dig att få "adjustment of status" då?

    lycka till nu!

  5. oh lycka till nu! vart har du din intervju? I sthlm låser vakter in mobilen, ipoden etc i en liten låda dit du får nyckeln. Så ta med dig den!

  6. Jag studerade i usa på ett J1 visum och då måste man åka hem och stanna hemma i två år innan man får söka ett nytt... soo thats why. Vad gör du i USA nu? Jobbar eller pluggar?

  7. Hm.. vad är CR! intervjun? Jag kan inte alla förkortningar men jag antar att det är intervjun på ambassaden? Den tog ca 30 min och var löjligt enkel... dock fick jag inte godkänt när jag gjorde min eftersom jag var tvungen att söka undantagstillstånd i från UD... suck!

  8. Ja verkligen! Jag fick mitt K-1 finally och åker till usa den 16e. Guud så skönt att börja med steg två. Vart är ni i hela processen?

  9. Hej hej! roligt att se någon i samma situation. Lycka till med allt!

×
×
  • Create New...