Jump to content

ivancicas

Members
  • Posts

    280
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ivancicas

  1. Pozdrav svima, ja tek sad vidim da je ovo druga verzija moje teme Serbia na VisaJourney. Izgleda da nas ima bas mnogo sa raznoraznim pitanjima. Nego kad sam vec ovde htela bih da pitam da li znate koji jos servisni centar obradjuje I-130, pored CA. U moje vreme, evo pre skoro osam godina (wow vreme bas leti?) je to bio Vermont i cini mi se da su obradjivali aplikacije mnogo brze nego danas. Kakva su vasa iskustva?

  2. Klaxi, ako se ne varam cini mi se da ti putujes sa detetom. Ako je jedan od roditelja Americki drzavljanin, cini mi se da mora samo overena izjava da je ok da dete putuje sa tobom, pa navedes datum i gde putujete i koliko ostajete. Dok sam radila u banci vidjala sam gomilu ljudi koji dolaze da notarizuju takva dokumenta. Visak dokumenata ne moze da skodi. Pozzzz :idea::idea::idea::idea::idea:

  3. I evo mene ponovo drage moje!!! Opet sam u istom sosu, samo iz drugog razloga. Aplicirala sam za sestru da dobije GC i sad vidim da je ovaj USCIS izmenio par stvari od pre par godina pa do sada. Nije mi jasno zasto sad Florida mora da salje na zapadnu obalu ( konkretno u PHX) aplikaciju za GC. Pre je bilo mnogo jednostavnije, mi sa istocne smo slali na istok ( Citaj Vermont ) a ovo sad nema uopste nikakvog smisla.

    Imam jedno pitanje, na formularu za sestru, a sad sam dobila i potvrdu, videh da sam zeznula DOB ( stavila sam svoju godinu umesto njene). Kapiram da nije kasno da ih pozovem i da to popravim, jer na onom I797 pise da ako nesto nije ok, odmah da pozovem. Posto su vec uzeli pare, da li znate koliko ce to da uspori proces.

    THX :ranting::ranting::ranting::ranting::ranting::ranting::ranting:

  4. Hello my friends!! Happy New Year!!! I need your help.

    My best Filed I- 751 last january. Everything went well till couple weeks ago when she received letter from CSC stating that she should expect interview. However, so far she did not get any interview letters or anything and her GC is def going to expire at the end of January. Any advices on what she can do would be greatly appreciated!!! Thank you

  5. So, i got my oath letter. It is scheduled for 7/15. However, at that time I will be in AZ.And I guess In Jacksonville oath ceremonies are scheduled every other month. So I went and changed my address back to Tampa, since I will be moving there soon. And then I also mailed this field office in Jax to tel them that I will be not able to attend. In Tampa they have oath ceremonies a little more frequently then in Jax. Does anyone know how long will this delay my case?

  6. Hvala na cestitkama!! Ali zvanicno jos uvek nisam Amerikanka!! Evo vec druga nedelja prosla a poziva za oath ni od korova.

    Izgleda krenula sezona odmora u USCIS-u. jest.gifjest.gifjest.giftongue.pngtongue.pngtongue.pngtongue.png


    Ali evo jednog pitanjca da malo prekratimo vreme- Gde ste u USA i koje prodavnice preporucujete za shopping?biggrin.pngbiggrin.pngbiggrin.png

  7. Znaci moze turisticka kad si vec u procesu za IR1/ CR1 vizu? Moram da se pohvalim, dragi moji forumasi, da sam danas odradila biometrics za drzavljanstvo. Sve one kojima je potrebna pomoc ili savet za bilo koji od green card-a ili za drzavljanstvo ohrabrujem da mi pisu na ikabg31@gmail. com, jer ne proveravam ovaj forum toliko cesto. pozzz

  8. Good luck Tampa!! I just moved from there.

    Ok, first update- I sent my paperwork on 3/13, they cashed my check on 3/19.

    I have a question. A day before I sent my app, I updated my address. How long you need to wait after USCIS takes your money to get NOA?. I am concerned if they send NOA to Tampa, and I am now here, In Jacksonville.

    Thanks!!!

×
×
  • Create New...