Jump to content

UnicornLady

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by UnicornLady

  1. Pozdrav, evo da se i ja pridruzim temi...

     

    Buduci suprug (native US citizen) i ja treba da se vencamo u Srbiji za 2-3 nedelje. Vencanje bas nece biti standardno, samo u opstini, jer su moji razvedeni i iz jako opravdanih razloga vise uopste nemam kontakt sa njima tako da nece biti klasicne proslave, samo par clanova porodice i svedoci. Mozda nam naprave problem zbog toga, ne znam, posto sam procitala da su bas zahtevni sto se tice slika s vencanja. Kasnije cemo posetiti neke druge clanove porodice s kojima sam u dobrim odnosima tokom njegovog boravka ovde.

     

    Planiramo i-130 vizu. Citali smo vec ranije o svemu ovome, ali verujte mi svaki put kad otvorim da citam sve mi se jos vise pomesa, samo mi nabija stres da citam o ovome. Zato sam i dosla na forum, nadam se da ce neko biti voljan da nam pomogne s par informacija. Razmatramo trenutno advokata da nam pomogne s procedurom i sve popuni jer ne zelimo da rizikujemo da nesto izgresimo i jos budemo dodatno razdvojeni.

     

    Citala sam jos odavno dosta postova u temi za Srbiju, da ne trazim sada i u ovoj, ako nekom nije tesko da kaze, jedna od stvari koja me zanima je, kakva je situacija sada sa vakcinama? Jezim se zbog vakcina zato sto sam iz unutrasnjosti i ne znam hocu li uopste moci da iscupam tu potvrdu da sam sve isprimala, ili karton, i cime ce me jos izbosti povrh toga. Vi koji ste bili i koji imate regularne vakcine od detinjstva, jeste li morali da primate jos nesto?

     

    Takodje me interesuje koji je sada otprilike vremenski raspon procesa za i-130. Ranije je bilo nesto 9 meseci, da li se to menjalo, i koji je najbolji centar da se to posalje?

     

    Za pocetak toliko, pa cu u narednim mesecima opet krenuti da razbijam glavu sa svim ovim... vec mi govori dragi da prestanem da citam vise danas o tome jer sto vise citam sve manje znam :wacko: Hvala

     

×
×
  • Create New...