Jump to content

e.iorgu

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by e.iorgu

  1. draga mea, nu-ti pierde rabdarea.daca tu crezi cu toata fiinta ta in relatia asta, lupta pt ea.

    eu nu sunt in state, din pacate ne-am despartit imediat ce am luat viza. sunt ok aici acum, cum spuneam, lucrurile se intampla cu un scop si la un anume timp doar daca e scris sa se intample.

    numai bine si tine-ma la curent cu noutatile tale.

  2. Draga mea, ce noutati aveti? gata interviul? gata bagajel?

  3. SA NU VA PIERDETI RABDAREA. TOATE SE INTAMPLA LA TIMPUL LOR . iTI MULTUMESC, DARGA MEA. lA FEL SI VOUA, UN CRACIUN PLIN DE LUMINA SI BUCURIE IN SUFLET.

  4. buna, in ianuarie plec pentru ca sarbatorile le facem aici. tu ai vreo veste?

  5. pentru orice intrebare, ingrijorare, fericire si alte lucruri prin care am trecut si eu, da-mi de stire si iti raspund oricand. stiu cum e .bafta multa

  6. Draga mea, cred ca nu este nici o problema daca te duci singurica. eu am fost singura si nu ne-am mai vazut de un an si nici asta nu a fost o problema. le-am aratat pozele noastre , le-am facut o scurta prezentare despre cum ne-am cunoscut si ce vrem sa facem si cu asta basta. mi-au zambit si mi-au zis " welcome to usa". dacac relatia e una reala nu ai de ce sa-ti faci probleme. pentru ...

  7. iti multumesc, succes si voua si sa nu ai emotii la interviu, este intradevar usor iar cei de acolo se straduiesc sa te faca sa uiti de emotii.

  8. iti multumesc, succes si voua si sa nu ai emotii la interviu, este intradevar usor iar cei de acolo se straduiesc sa te faca sa uiti de emotii.

  9. multumesc....la fel si voua, nu-ti pierde rabdarea, timpul trece repede si veti avea si voi un raspuns .

  10. daaaa, pe 28 noiembrie. m-au programat initial pe 25 oct, dar nu m-au anuntat. norocul meua fost ca am sunat pentru ceva informatii la ambasada si mi-au spus ca altfel asteptam eu mult si bine. deci, pumnii stransi pentru noiembrie 28! voi in ce stadiu sunteti? vreo veste?

  11. da, california e chiar partea buna a situatiei actuale. iti doresc sa ai vesti bune cat de curand, sa nu-ti pierzi speranta si sa stii ca merita asteptarea. mmultumesc, interviul trebuie sa fie ok dupa atata asteptare. o sa-ti povestesc dupa. pana atunci, bafta si asteptare cat mai scurta!

  12. multumesc de incurajari...da am niste emotii de nu mai stiu cum ma cheama cand ma gandesc la asta. deocamdata pregatim dosarul, probabil pe la sfarsitul lunii octobrie, cam asa. multumesc de informatii , am incercat sa fac asta de mai mulye ori, numi-a reusit si am renuntat. Tu? ce fac? astepti inca?

  13. multumesc....am niste emotiiiii

  14. Buna, Andreea!

    Te rog sa ma scuzi , dar nu am fost atenta la data. Ma bucur pentru tine. Poti , te rog sa-mi spui la tine cam cat a durat si ce s-a intamplat dupa NOA2? Cat a durat la tine intre NOA1 si NOA 2? Teoretic stiu ce urmeaza, dar cand vine de la cineva care a trecut prin asta e mai plauzibil. Multumesc

  15. buna, sunt ela! astept NOA 2 de la Vermont, inteleg ca esti in aceeasi situatie...ai vreo nouate?

×
×
  • Create New...