Jump to content

B2 VIZA

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by B2 VIZA

  1. Bila bi jako zahvalna ako bi mi neko rekao koliko igra veze za vjerenicku vizu to sto se ja i moj dragi ne poznajemo dvije godine vec od skora?

    Jer za vjerenicku vizu striktno se naglasava 2 godine poznanstva? Ja imam snjim nekoliko slikica i dokaz o razgovorima na skype koje vodimo i dan danas a slike su nastale kada sam bila u US i srela ga, neznam kakve vrste dokaza oni zele?

    Zbog toga se plasim ulaziti u cijelu tu pricu oko ganjanja vjerenicke vize jer mozda oni to ne smatraju dokazima da smo zajedno?

    Hvala vam puno na pojasnjenju

  2. Pa sve zavisi od tebe, naravno da mozes da odes tamo i vencas se, ali to nije po zakonu! Ja sam se odlucila za verenicku K-1 vizu, jer nisam zelela da na bilo koji nacin radim nesto ilegalno. Isto imam turisticku vizu na 10 godina, ali po cenu malo duzeg cekanja zelim da sve ide po proceduri :)

    Hvala ti na odgovoru

    Slazem se i ja zelim da sve ide legalno

    A mozes li mi reci da li je ok ako on dodje u Bosnu i ovde se vjencamo jel to neka razlika? Da se vjencamo u Bosni (jer stvarno zelimo to sto prije) pa da onda zatrazi da njegova supruga dodje za njim u US?

    Hvala ti

  3. Dragi prijatelji,

    imala bi jedno vazno pitanje. Naime evo vec neko vrijeme pretrazujem po ovom forumu, a nikako da naidjem na odgovor na moje pitanje. Bila bi jako jako zahvalna ako bi mi neko dao upute kako sta ili bi mi ukazao gdje se to tacno na forumu nalazi

    Imam B2 turisticku vizu na deset godina. Nedavno sam se vratila uz US gdje sam boravila turisticki 21 dan

    Naime u US imam momka odnedavno ali vec imamo ozbiljne planove. Ja sam sada u Bosni, a on zivi tamo. Momak je isto tako Bosanac ali ima US drzavljanstvo

    Mozete li mi reci sta je pametno ciniti u toj situaciji? Cula sam da je vjerenicka viza malo duzi proces da se ceka. Da li je moguce otici u US na turisticku vizu i vjencati se u US? Ili se vjencanje pak treba obaviti u Bosni

    Bila bi Vam jako zahvalna ako biste me uputili na prave linkove, potpuno sam nova u ovome, a zelim da se raspitam sta mi je najbrza opcija?

    Hvala mnogo!

×
×
  • Create New...