Jump to content

mbra

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by mbra

  1. Hahaha, nå fant jeg ut at jeg hadde deg som venn på FB :)

  2. Hahaha, nå fant jeg ut at jeg hadde deg som venn på FB :)

  3. Nå fant jeg flere med det navnet...er du fra Kvam ?

  4. Nå fant jeg flere med det navnet...er du fra Kvam ?

  5. Hei :) dette er helt håpløst, jeg finner ikke Tone og jeg finner ikke deg, men Tone finner meg....jeg har en Nymfeparakitt på venstre skulder.Jeg legger heller ikke ut noe om dett på FB

    :)

  6. Hei :) dette er helt håpløst, jeg finner ikke Tone og jeg finner ikke deg, men Tone finner meg....jeg har en Nymfeparakitt på venstre skulder.Jeg legger heller ikke ut noe om dett på FB

    :)

  7. jeg har en Nymfeparakitt på venstre skulder

  8. jeg har en Nymfeparakitt på venstre skulder

  9. Hei Gunn, ja det er håpløst med denne postkassen her, jeg deler heller ikke denne prosessen på FB, men kan snakke privat, mitt navn er Marit Bråthen.

  10. Hei Gunn, ja det er håpløst med denne postkassen her, jeg deler heller ikke denne prosessen på FB, men kan snakke privat, mitt navn er Marit Bråthen.

  11. Hmm...ble vist borte den ,jeg finner deg ikke på FB, mitt navn er Marit Bråthen.

  12. Hmm...ble vist borte den ,jeg finner deg ikke på FB, mitt navn er Marit Bråthen.

  13. Det som er problemet er at hver gang min forlovede har ringt og spurt får han ikke vite noen ting :( jeg håper dere har bedre lykke der :) takk for linken. Fylkesmannen jeg snakket med var helt inneforstått med problemet, sendte meg et brev på mail samme dag, som jeg videre sendte til Stephen.Vi måtte regne med 2 ukers forsinkelse i saken på grunn av dette.

  14. Det som er problemet er at hver gang min forlovede har ringt og spurt får han ikke vite noen ting :( jeg håper dere har bedre lykke der :) takk for linken. Fylkesmannen jeg snakket med var helt inneforstått med problemet, sendte meg et brev på mail samme dag, som jeg videre sendte til Stephen.Vi måtte regne med 2 ukers forsinkelse i saken på grunn av dette.

  15. Denne ventingen er forferdelig slitsom, og når saken blir forsinket på grunn av at de ikke godtar dokumenter fra vårt land blir man ganske frustrert. Vi gar nå vært borte fra hverandre siden August, så skuffelsen var stor da vi fikk det brevet om de papirene. Hvor blir saken deres behandlet ?

  16. Jeg snakket med min tidligere ektefelle, han giftet seg på nytt for noen år tilbake, han sa at han måtte få et brev fra fylkesmannen som forklarte skilsmisse papirene i Norge. Dersom du er usikker så ta en telefon til fylkesmannen. Den damen min forlovede snakket med i går sa at slike ting hendte i noen tilfeller.

  17. Hei :) jeg er også kvinne i et forhold :) Vi har sent mer papirer inn. Men har ikke motatt noe svar enda. Han ringte i går, men det er ikke oppdatert noe sted så han får ikke noe svar på telefon om noe.

  18. Hei :) jeg er også kvinne i et forhold :) Vi har sent mer papirer inn. Men har ikke motatt noe svar enda. Han ringte i går, men det er ikke oppdatert noe sted så han får ikke noe svar på telefon om noe.

  19. mbra

    Hei, jeg skjønner ikke helt dette, får du noe av det jeg skriver ?

  20. mbra

    Hei, jeg skjønner ikke helt dette, får du noe av det jeg skriver ?

  21. Fylkesmann sent me a letter in English with an explanation.I sent that to my fiance in the U.S.He posted a new letter Saturday with new pictures printing skype calls, messages from FB, letters, cards, etc. So we hope that they approve it this time.

    We was confirmed that the papers were received the office in Vermont October 24, 2011, have not heard anything until now last week.

  22. Yes it was, I called the office(fylkesmanne).

    office, where they said that it is not the first time this has happened. He was amazed that they did not accept the divorce papers we get here in Norway, because ... it is the only paper you get when you get the divorce.

    But he also said that there were some places in the U.S. which was very difficult to deal with

  23. Ja jeg er norsk. Strever litt med å finne ut hvordan dette virker .

×
×
  • Create New...