Jump to content

forever waiting

Members
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by forever waiting

  1. Baris merhaba. Bence hic bir sey yapma. En iyisi beklemek, cunku devlet kuruluslari hep kendi hizlarinda hareket ederler. Biz ne yaparsak yapalim. Stres yapariz kendimize. Bana email adresini yazarsan direk oradan yazisalim.ayseayyildiz@msn.com.

    Gorusmek uzere

  2. Tekrar arayacagim, sizinkini gonderip bizimkini tutmak sacma ve aciklayamayacaklari bir durum olur. Bitse de su artik ikinizde bir gelseniz, ben yaz'a kalacak diye korkuyorum acikcasi.

  3. valla bu durumda sizin vize bizden cok once cikacak gibi. Anlamadim ki neden gondermediklerini 14 unden bu yana hic bir sey gondermedik dediler bana da. Neyse bakalimne olacak

  4. Merhaba Baris, ben vize center'i ariyorum, bugun aramam soylenmisti, dhl takip numarasi vereceklerdi. Ancak hala ankaraya gonderilmemis. Carsamba gunu tekrar aramami soylediler. Transfer yapildiktan sonra bana DHL takip numarasi vereceklermis, oyle diyorlar. Sizde bir arayin bakalim sizinki gonderilmis mi?

  5. O sana gonderdigimiz web sayfasina baktim, dun guncellemisler, acaba bizimki 21 nisana mi kaldi? Ben Nisan sonu gelirsiniz diye umuyordum umarim daha sonraya kaymaz bu

  6. Henuz bir sey yok bizde. Muharrem konsolosluga mail atmis, bu kagitlari gondersemmi diye ama yanit yok henuz. Sizde de yok galiba

  7. Baris tesekkurler, kendisi su anda disarida, ama seni daha sonra arayac ak, bu yarin da olabilir. Bana gonderilen mesajda turkce olan herseyin ingilizc eye cevirilmesi gerektigi yaziyordu, o yuzden herseyi tercume ettik. umarim cok fazla kafamiz karismadan bu isi hallederiz:) tekrar tesekkurler hersey icin

  8. Biz bu belgeleri on gun once aldik Baris, ben onlari tercume ettim ve dun gonderdim. Bana konsolosluk email gondermisti o emailde alti aylik olmasi gerektigini soylemislerdi. Sence yeniden mi yapmaliyiz? Bu arada benim nisanlim bu isleri takip edeyim derken epey bir gucluk cekiyor. Zaten teknoloji ozurlu:) ve 52 yasinda. Biraz once konustugumuzda bir telefon numarasi alabilir misin diye sormustu.

  9. Merhaba Baris

    Bende sana yazacaktim bugun. Biz oyle oturduk bekliyoruz. Neyi bekledigimizi bilmeden. Sen nereleri takip edecegini de biliyormussun baksana. Simdi ne olacak bize email ile ulasacaklar degil mi? Bende dun butun kagitlari gonderdim. Persembeye orada olacak. Sen yine de beni haberdar etmeye devam et lutfen. Cok tesekkur ederim.

  10. Bende aldim simdi dosya numarasini. Bundan sonra ne yapacagimizi sen biliyor musun Baris? Simdi konsolosluktan ileti gelmesini mi beklememiz gerekiyor?

  11. Tesekkur ederim haber verdigin icin Baris, ben tasiniyordum ve internet ancak simdi baglandi. Hemen ariyorum tabii:) Hayirlisi olsun hepimiz i cin:)

  12. Merhaba Baris, ben surekli ariyorum ve bana NVC haftaya Sali 15 is gununun dolacagini ve muhtemelen o gun bir dosya numarasi verip konsolosluga yollayacaklarini soylediler. Umarim hersey yolunda giderde bu bekleyis biter hepimiz icin:)

  13. Merhaba Baris, Ben hergun ariyorum ancak NVC den hala case numarasi alamadim. Sizde bir hareket var mi?

  14. Hello Paz, I see you're also waiting for a fiance from Turkey?

  15. Thank you so much. It seemed like a such a long time, I can see where I am going now:)

  16. Hey there, sorry I was on vacation and had limited internet RFE was on Dec 8th.

  17. They asked for a divorce decree and a death certificate from my finances former marriages

×
×
  • Create New...