Jump to content

Anabela

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Anabela

  1. Ivy, cestitam za prsten!!! :)

    @AandD, ovaj MTEL je, koliko vidim, za Massachussets? Znam da su u Pennsylvaniji obavezni Praxis testovi.

    Brine me jedino da me ne posalju da opet moram na faks odradjivati studentsku praksu ili nesto slicno, jer ne znam kako cu to financirati. Sve ovisi o njihovom drzavnom uredu za obrazovanje.. Hvala na savjetu za ove prijevode i sl. Bilo bi dobro poceti s tim sto prije, tako da imam to spremno, a ne da mi se onda skupi sve odjednom. Nije mi problem nista raditi za pocetak, ali jako bih voljela u buducnosti raditi tamo u skoli.

  2. Da, usporedjivanje timelinea i cekanje je najgore. Sad nam je oboma zao sto nismo to davno rijesili preko DCF-a, ali prekasno je sad.

    No sto bi rekao moj dragi, sta je to vrijeme naspram cijelog zivota. Izdrzali su drugi, pa cemo i mi.

    Vise me brine kako cu rijesiti teaching certificate kad se jednom preselim tamo. :blush:

  3. evo i mene k vama :) decko i ja smo zaruceni i mislili smo za 3 mjeseca predati papire za K1. naime, dobio je tek nedavno posao u USA. skupa smo zivjeli u inozemstvu, pa nam treba neko vrijeme dok skupimo sve papire za affidavit of support. nismo bas pri novcima i jako mi je bitno da mogu raditi cim odem tamo, pa smo promijenili pricu, mislim da idemo na CR-1 varijantu. normalno, imat cemo dva vjencanja :) ja idem gore za bozic, pa se mislimo da li da prvo vjencanje odradimo tada ili na ljeto u hrvatskoj.

    napravili bi to prije nego poslije, ali njegovi bi bas jako htjeli da imamo "normalno" vjencanje tamo, od cega mi se dize kosa na glavi. :wacko: a za to bi morali stediti jos neko vrijeme, mozda tamo do spring breaka. inace, moj ideal vjencanja je nas dvoje i kumovi. no moj dragi je vezan jako za svoje, pa nek mu bude. u hrvatskoj cu ja postavljati uvjete :D

    htjela sam vas pitati kakvi su vam bili u ambasadi prilikom procesa? znam da nema bas puno slucajeva, ali cini se da svejedno ide dosta sporo.

    pozdrav svima :thumbs:

×
×
  • Create New...