Jump to content

rosannevh

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by rosannevh

  1. Hi! Ja wij zijn al klaar. Ik woon hier nu een jaar en ik heb de greencard al binnen! Het wachten op de NOA5 duurde voor ons precies 5 maanden dus hopelijk krijgen jullie em ook snel. Vanaf dan gaat alles ineens snel!! Austin is ook gaaf! :D

  2. hey! je had me toegevoegd als vriend. Ik woon in LA. maar ik heb een vriendin in NYC die hetzelfde verhaal heeft als jij! Op stage in NYC verliefd geworden en ze woont er nu sinds 6 maanden :) Super tof! Waar ben je nu in het proces?

  3. Ik zag net dat je uit Nederland komt en net het interview hebt gehad. Ik heb het interview in Amsterdam in Oktober. Heb je tips? Wat vinden ze erg belangrijk en wat helemaal niet? Ik ben HEEL zenuwachtig haha! Vooral over de financiele papieren. Zijn ze daar erg streng op?

    Alvast bedankt :)

  4. Hee! Ik zie dat jullie ook een visum aanvragen nu! Waar uit Nederland kom je vandaan?? En waar gaan jullie in Amerika wonen? Ik kom uit Doetinchem en mijn verloofde woont in Ontario, CA. We hebben net deze week de petition verzonden. Groetjes Rosanne.

×
×
  • Create New...