gabby4ever
Apr 30 2007, 09:10 PM
e caldddd vai de capul meu :)nu stiu ce sa mai fac...sper sa nu mai treaca nici un uragan pe aici anul asta...eu tare as vrea sa ne mutam in montana sau wyoming...om vedea...

tu unde vii in state???
MaydayDas
Apr 30 2007, 09:13 PM
Maryland .....o sa stam in Elkton......pai nu lasa uraganele sa treaca pe acolo
gabby4ever
May 1 2007, 08:46 AM
sorry ca am disparut brusc ieri, dar baiatul meu s-a decis sa zbiere din toti rarunchii asa ca a trebuit sa actionez repede, altfel nu mai pupam somn azi noapte
MaydayDas
May 1 2007, 08:52 AM
baietul din poza? e un scump sa-ti traiasca
dee2701
May 1 2007, 10:11 AM
Buna fetelor!
Sant noua pe acest forum...acum postez si eu pentru prima data.
Am interviul pentru K1 pe 8 mai si am emotii.Sper sa fie ok.
gabby4ever
May 1 2007, 10:49 AM
baiatul din poza , da:) e un alintat si jumatate....
in legatura cu interviul k1, dee, sa nu ai emotii, este foarte usor daca ai toate documentele care ti le cer....si sunt f politicosi cu tine....eu am nimerit un american...super de treaba...bafta multa...
MaydayDas
May 1 2007, 10:55 AM
dee2701, bine ai venit, si mult succes cu interviul, totul va fi bine, am vazut aici pe site cineva a facut o lista cu toate intrebarile posibile si imposibile pt interviu...o sa caut sa iti dau linkul.
gabby4ever, yea, pun pariu ca e un alintat! cum te descurci pe acolo, cred ca nu lucrezi momentan ca ai prichindelu asta frumos foc.
gabby4ever
May 1 2007, 10:59 AM
nu lucrez inca, alex are 9 luni asa ca mai am de stat acasa un pic:) noi vrem sa mergem in romania la anu' pt vreo 5 luni...om vedea dupa aceea ce vom face, dupa ce-mi iau cetatenia ne vom hotari daca ramanem aici in state sau mergem in romania...sotul e innebunit dupa tara noastra draga:)
dee2701
May 1 2007, 11:00 AM
thanks girls,
am toate documentele plus dovezibiletele lui de avion, emails, facturi de telefon, multe poze, history calls pe skype si messenger, chats de pe messenger...sper ca ajung...
abia astept sa scap de interviu!!!
gabby4ever, ai un bebe tare dulce!!!
Eresh
May 1 2007, 11:01 AM
We're still around.
gabby4ever
May 1 2007, 11:03 AM
multumesc frumos

ajung documentele care le ai....engleza vorbesti?? ar fi bine daca ai da inteviul in engleza...
MaydayDas
May 1 2007, 11:05 AM
http://www.visajourney.com/forums/index.php?showtopic=66132 pentru dee2701
gabby4ever, cum se face ca sotilor americani le place romania?
dee2701
May 1 2007, 11:05 AM
spre norocul meu vorbesc engleza aproape perfect...
dar cred ca interviul va fi in romana , logodnicul meu e roman cu cetatenie americana
MaydayDas
May 1 2007, 11:07 AM
Va fi in engleza, consul e american si va prefera engleza
gabby4ever
May 1 2007, 11:08 AM
nu stiu cum se face, da' al meu m-a innebunit:) numai de romania vorbeste:) sper sa fie mai bine in tara peste vreo 3-4 ani, poate atunci va fi mult mai usor de trait acolo....
Va fi in engleza, consul e american si va prefera engleza
asa este
MaydayDas
May 1 2007, 11:11 AM
E 1 Mai azi, care sarbatoreste? 1 Mai muncitoreeeeeesc
gabby4ever
May 1 2007, 11:12 AM
din pacate nu sarbatorim aici...poate la anu cand vom fi in romania....
MaydayDas
May 1 2007, 11:13 AM
de unde esti in rom, gaby4ever?
dee2701
May 1 2007, 11:14 AM
in romana sau engleza...nu are importanta pt mine...
chiar am vorbit cu cineva care a avut interviul saptaman trecuta...el aici, ea romanca stabilita in USA...a dat interviul in romana.Si nu a fost alegerea lui.
gabby4ever
May 1 2007, 11:15 AM
eu sunt din targul iesilor

- din iasi...tu??
esti cetatean german?? sau cum de aplici de acolo??
MaydayDas
May 1 2007, 11:16 AM
QUOTE(dee2701 @ May 1 2007, 11:14 AM)

in romana sau engleza...nu are importanta pt mine...
chiar am vorbit cu cineva care a avut interviul saptaman trecuta...el aici, ea romanca stabilita in USA...a dat interviul in romana.Si nu a fost alegerea lui.
romana, engleza, ce o fi, bafta mare
dee2701
May 1 2007, 11:18 AM
sa fie! thanks MaydayDas!
MaydayDas
May 1 2007, 11:22 AM
QUOTE(gabby4ever @ May 1 2007, 11:15 AM)

eu sunt din targul iesilor

- din iasi...tu??
esti cetatean german?? sau cum de aplici de acolo??
campina,ph......rezident in germania
MaydayDas
May 1 2007, 11:29 AM
QUOTE(dee2701 @ May 1 2007, 11:18 AM)

sa fie! thanks MaydayDas!

cred ca abia astepti
gabby4ever
May 1 2007, 11:29 AM
este mai usor de aplicat de acolo decat din romania?
MaydayDas
May 1 2007, 11:39 AM
QUOTE(gabby4ever @ May 1 2007, 11:29 AM)

este mai usor de aplicat de acolo decat din romania?
pai singura optiune pt DCF a fost Frankfurt....am locuit aici cu sotul 4 ani, la DCF trebuie ca petitionarul sa aibe rezidenta in tara unde aplica.......speram sa termin repede, in 3 luni, dar se pare ca e foarte aglomerat la Frankfurt si mai dureaza.
gabby4ever
May 1 2007, 11:43 AM
ok, am inteles.
MaydayDas
May 1 2007, 11:48 AM
QUOTE(gabby4ever @ May 1 2007, 11:43 AM)

ok, am inteles.

cat a durat la tine k1?
gabby4ever
May 1 2007, 11:56 AM
a durat 4 luni de cand am depus actele pana la interviu...a fost super super usor, nici nu m-am asteptat....am crezut ca fac infarct in fata ambasadei de emotii:) iar cand am intrat inauntru s-au purtat toti super....putea dura si mai putin daca nu ratacise idiotul de avocat actele vreo luna!!
MaydayDas
May 1 2007, 12:33 PM
WOW chiar ca a fost rapid .....
gabby4ever
May 3 2007, 09:20 AM
buna dimineata !!!! pe unde sunteti oameni buni ??
doraaaa unde esti????
dati un semn de viata.....
MaydayDas
May 3 2007, 10:38 AM
buuuuuuuna......ce e nou azi?
amalitta
May 3 2007, 12:38 PM
Nici nu ma asteptam sa gasesc atati romani pe acest site...
Salutari la toata lumea si bafta!
Amalia
MaydayDas
May 3 2007, 01:08 PM
Amalia, bine ai venit!
amalitta
May 4 2007, 09:13 AM
Bine te-am gasit! ..
Vad ca acum nu e nimeni online ..
Este cineva din St Louis sau in preajma?
QUOTE(MaydayDas @ May 3 2007, 08:08 PM)

Amalia, bine ai venit!
MaydayDas
May 4 2007, 09:22 AM
Nope
gabby4ever
May 4 2007, 09:29 AM
salut, ati citit povestea tipei din off topic care s-a despartit de romanas?? ce credeti???
MaydayDas
May 4 2007, 09:39 AM
mai sincer, cred ca e vai de capul lor, unu nu-i mai breaz ca altul...parerea mea. din moment ce incepi sa iti speli rufele in vazul lumii nu-mi miroase a bine....ba ia trimis bani, ba nu, ba sa-i dea banii inapoi....sa le dea Dumnezeu minte.
gabby4ever
May 4 2007, 09:53 AM
da stiu, asta ma gandeam si eu....da parca tind sa-i dau dreptate ei, ca am intalnit o multime de tipi ca el, care cand ajungeau la despartire, le era ranit orgoliul asa de tare incat vroiau tot ce au bagat in relatie inapoi...vai de capul lor...oricum tipul nu are ce sa faca nimic sa-si recupereze ceea ce a investit...nu-i da nimeni banii inapoi...e visator rau saracu' .....
MaydayDas
May 4 2007, 10:03 AM
da, multi barbati sunt asa ai dreptate......noi am fost norocoase
gabby4ever
May 4 2007, 01:59 PM
sotul tau este roman stabilit in us sau cetatean american??
MaydayDas
May 4 2007, 02:03 PM
Cetatean american, nascut in Columbia ....s-a intalnit in Germania cu o romanca....si s-au casatorit in Danemarca.....frumoasa poveste, nu?....sotul tau?
gabby4ever
May 4 2007, 02:18 PM
wow, fain

interesanta poveste
sotul meu e nascut aici, in louisiana, este in air force si ne-am cunoscut de valentine's day din pura intamplare:)
voi cum v-ati cunoscut?
MaydayDas
May 4 2007, 02:31 PM
prin prieteni comuni. oooooooooo deci e "in the army air force" sotul tau? al meu lucreaza for the army
lala14
May 4 2007, 03:13 PM
Buna fetelor!
La ce subiect era povestea aceea de care spuneati mai sus? (tipa care s-a despartit de rominas?) sau dati-mi si mie link-ul?....
MaydayDas
May 4 2007, 03:51 PM
QUOTE(lala14 @ May 4 2007, 03:13 PM)

Buna fetelor!
La ce subiect era povestea aceea de care spuneati mai sus? (tipa care s-a despartit de rominas?) sau dati-mi si mie link-ul?....
Buna Lala14,
http://www.visajourney.com/forums/index.ph...c=66761&hl=spor la citit
lala14
May 5 2007, 04:10 AM
Merci Maydays!
Nu am apucat sa citesc chiar toate postarile, da mie chiar imi pare rau pt. tipul respectiv! Eu cred ca daca ar fi vrut neaparat sa ajunga la green card" dupa cum a acuzat unul din comentatori, putea sa mearga cu altfel de viza, de munca , de student etc. ....
acum dupa ce am trait o bucata de vreme in america vad cum sint majoritatea americancelor, cit sint de materialiste si numai banii le intereseaza si cum sa traga avantajele materiale, nu zic ca absolut toate sint asa, dar marea majoritate....si bine face ca are in plan sa o dea in judecata sa-i dea banii inapoi, si eu as face la fel! pt ca in Ro se traieste f. greu si dintr-un salariu de 300 $ pe luna chiar e un efort sa trimiti bani la cineva in america! de obicei se intimpla invers ca partea americana ramine"pagubita"....
MaydayDas
May 5 2007, 04:23 AM
Despre "americancele sunt materialiste" sunt total de acord cu tine. Aici, in Germania, sunt conectata cu comunitatea americana, si sincer, nu am reusit sa imi fac o americanca prietena buna, sunt atat de false, isi inseala barbatii etc etc vai de capul lor. dar ce a fost intre cei doi ar fi trebuit sa ramana intre ei, nu sa se ponegreasca unul pe altul pe diverse siteuri. cel mai bine e sa-si continue amandoi viata in liniste, lasand in urma ce a pierdut fiecare in relatia aia, viata poate fi scurta uneori.
Tu cum te descurci in State?
Selena2003
May 5 2007, 05:17 AM
Salutari la toata gasca de romani/romance si multa bafta!
Cat despre subiectul cu "romanasul", sunt de acord cu Lala si sincer ma bucur ca cineva a avut curajul sa nu-i planga de mila americancei, si mai ales sunt de acord ca 99% dintre ele sunt materialiste si nu dau prea multi bani pe sentimente sau relatii!
Si apoi se plang ca barbatii americani isi cauta partenere in alte parti ale lumii!!!
lala14
May 5 2007, 05:17 AM
Maydaydas,
de fapt ai dreptate, nu ar trebui sa-si spele rufele chiar asa in public! pe undele canale americane sint show-uri de tv care arata de la tribunal cum se da in judecata unul pe altul si pt 50 de$! daca situatia ar fi fost in america si invers sint sigura ca partea "americana" l-ar fi dat in judecata sa-si recupereze banii si "sentimentele"...
despre cum ma descurc prin america....cam greu! nu am reusit sa-mi fac nici o prietena in primul rind ca unde stau eu (chiar in silicon valley Ca) sint f. multi straini de exemplu eu stau intre vietnamezi si iti dai seamaca sint ei intre ei, eu n-am ce cauta intre ei! fiecare natie au "bisericuta" si intre romini nu am reusit sa ma bag pt ca stau departe de biserica romineasca si in zona mea nu sta chiar nici un romin, cel putin nu cunosc
Am si un copil mic acum, nu pot sa ma duc inca la servici in primul rind pt ca trebuie sa-mi trec exemenul ca sa pot lucra(asistenta), ca sa-mi fac cunostinte pe la locul de munca, dar de fapt nu contez pe asta pt ca tot asa sint din alte parti si cu "bisericute "si pe acolo. o singura cunostinta mi-am facut dar nu pot spune ca e mai mult decit o cunostinta pt ca ma vad cu ea de 5 ori pe an si relatia este foarte "formala" ca sa-i spun asa. este greu pt ca nu am pe nimeni in afara de sot. sper ca tie o sa-ti fie mai usor, nu stiu daca ai fost inainte prin america dar trebuie sa-ti spun ca este foarte diferit de europa si germania
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.