QUOTE(BeHappy @ Jul 9 2008, 06:30 AM)

Eu ca sa merg la ambasada trebuie sa iau avionul.... Am trimis prin posta la Tallahasee sa mi se puna apostila pe procura si certificatul de casatorie si mi s-a intors plicul inapoi ca cica nu il au in baza de date pe notarul care mi-a certificat imputernicirea si traducerile...Notarul e de la banca mea !!!????

Am printat alte procuri si bineinteles traducerea certificatului de casatorie, m-am dus iar la banca si am cerut alt notar sa mi le certifice si le-am trimis din nou in Tallahasee la apostilare. Dupa doua saptamani am sunat la ei ca nu era nici macar cecul incasat si mi-au spus ca in ziua aia ( cand am sunat) le vor apostila si le trimit la mine...ce sa spun!!! aici mi se pare ca birocratii sunt mai de condamnat decat in Romania...in Romania au salarii, mici si astepta spaga...aici au salarii foarte mari si beneficii bune si...ii doare in..spate de tot. Telefonul a fost acum 3 zile si inca astept actele....
Da, cand am fost la ambasada am ramas dezamagita de felul in care am fost tratata si eu si sotul meu. Doamne cat chin pe tanti de acolo, a durat 5 ore sa ma serveasca pe mine si alta tipa .....2 clienti in 5 ORE....si se mai si plangea ce viata grea are ea aici......

(((( Ma asteptam la altceva din partea unei institutii care reprezinta o tara...
Auzi, posta nu ar trebui sa dureze mai mult de 2-3 zile, suna iar, nu-i lasa asa ca te uita cu actele tale. Ah, mi-am amintit, cand eram la ambasada suna telefonul, angajata ridica receptorul si zice " alo, da, domn'le va rog sa nu mai sunati aici"

)))))))))))))))) dar unde maica sa sun?

))))))))))))))