Help - Search - Members - Calendar
Full Version: hello Romania
VisaJourney.com > General Discussion Area > Regional Discussion > Europe & Eurasia (except the UK and Russia)

Pages: 1, 2, 3, 4
lala14
Buna Selena!
Am inetels ca ai fost la interviul pt green card de 10 ani? ai putea sa-mi dai si mie niste detalii? mai exact ce documente ai trimis si exact cum se procedeaza?
Multumesc,
Lala
MaydayDas
Lala14,
Da stiu ca e greu, nu am locuit in America dar daca nu mi-am facut eu prieteni in germania la america nu ma astept la prea mult....doar sa am bafta sa dau de romanasi prin zona (nu-i asa Selena2003? yes.gif ) ... oricum familia e cea mai importanta si sprijinul sotului te face sa uiti ca nu ai prieteni ....si esti o fericita ca ai un copilas yes.gif

Selena2003, bine ai venit. Sa auzim numai de bine Nicole!

Selena2003
Lala, nu am fost la interviul de 10 ani si sincer sper sa nu mai trecem prin alt interviu, abia am trimis actele necesare, am primit confirmarea ca au primit pachetul, iar acum asteptam......asa mi s-a urat de toata hartogaria asta. Tu cand trebuie sa depui? Daca te pot ajuta cu ceva cu cea mai mare placere!
Iar tu Adi nu uita ca te astept cu sarmale,asa ca fuguta mai repede ca mi-ai facut pofta ( sunt la job, si ma distrez ca pot sa scriu si nimeni habar n-are ce scriu kicking.gif )

QUOTE(MaydayDas @ May 5 2007, 06:29 AM) *
Lala14,
Da stiu ca e greu, nu am locuit in America dar daca nu mi-am facut eu prieteni in germania la america nu ma astept la prea mult....doar sa am bafta sa dau de romanasi prin zona (nu-i asa Selena2003? yes.gif ) ... oricum familia e cea mai importanta si sprijinul sotului te face sa uiti ca nu ai prieteni ....si esti o fericita ca ai un copilas yes.gif

Selena2003, bine ai venit. Sa auzim numai de bine Nicole!

MaydayDas
Nicole, ai grija sa nu te vada shefa laughing.gif . Tinem legatura, dam fuga intr-un weekend la sarmale....apoi poate veniti si voi la un gratarel luv.gif
dora_david
salut fetelor. ce mai faceti? vreau sa va multumesc tuturor de ajutor.... deci pana la urma ne-am despartit..de aceea nu am mai intrat pe acest site..e foarte dureros..nu mai raspunde la telefon de o saptamana si ceva si am inteles ca suntem gata..am o intrebare daca cumva stiti..cum pot sa imi sterg pagina de pe vj? selena merci de mesaj...merci tuturor care au fost alaturi de mine pana acum. va doresc mult noroc in tot ceea ce faceti. Doamne ajuta!! la revedere
gabby4ever
imi pare tare rau dora sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif !! iti doresc multa tarie si multa bafta pe viitor in ceea ce vrei sa faci!
ca sa-ti inchizi contul cred ca trebuie sa-i dai un pm lui cpt ewok!
heart.gif
MaydayDas
Ce rau imi pare de Dora crying.gif Suntem cu totii alaturi de tine, Dora!
MaydayDas
Ce fac romanashii in acesta frumoasa duminica?
gabby4ever
salut:)
momentam papam micul dejun:)
tu ce faci??
MaydayDas
gabby4ever, sper ca ai o zi frumoasa!
gabby4ever
am avut smile.gif tu cum ai petrecut??
sa vedem azi ce se mai intampla....
chiar, bine ca mi-am amintit...stie cineva vreun site unde pot vinde niste bijuterii?? are cineva un cont pe ebay??
MaydayDas
ebay e cel mai bun cred, e usor sa-ti deschis un cont, plus iti sugerez sa iti deschizi un cont si la paypal, cel mai sigur de platit sau primit bani wink.gif .

sper sa fie o saptamana buna si sa am vesti despre interviu, Doamne ajuta.

innocent.gif
gabby4ever
bafta multa smile.gif
MaydayDas
si s-a facut tuesday......ce mai e nou?
lala14
Dora, imi pare rau pt tine! dar sa stii ca distanta mare pune la incercare relatiile...cele 'puternice" si adevarate ramin cele superficiale se destrama! viitorul iti rezerva o sansa mai buna good.gif

Selena,
ai putea te rog sa imi spui exact ce formulare exact trebuie sa completez si ce exact trebuie sa trimit? eu trebuie sa le trimit la inceputul lui iulie si vreau sa le pregatesc din timp! habar-nam ce anume exact trebuie sa fac!
Merci,
L.
gabby4ever
cum va pregatiti pt weekend??? smile.gif
MaydayDas
oh nu, inca un weekend departe de sot crying.gif ...... nimic special din partea mea...tu ce faci?
MaydayDas
gabby4ever am citit ca ai gasit site-ul cu pricina, da-mi si mie linkul sau un pont cum sa-l gasesc
MaydayDas
never mind I found it good.gif
gabby4ever
nu ai yahoo messenger?? nu vrei sa vb acolo ca e mai usor:) id ul meu e little_angel2225 daca vrei sa vb.
MaydayDas
abia acum am vazut ca ai dat reply tongue.gif
MaydayDas
Hello romanashilor!
MaydayDas
Chiar nimeni? unsure.gif
MaydayDas
ce se intampla? nu mai sunt romani pe VJ? huh.gif
gabby4ever
me me meeeeeeee smile.gif
MaydayDas
pai haideti fratilor...si surioarelor tongue.gif sa tinem threatul asta alive cool.gif
lala14
chiar e cam pustiu pe aici!
MaydayDas
aha.....am prins pe cineva laughing.gif
lala14
Maydaydas, nu mai ai mult pina la interviu....cred ca te pregatesti de zor sufleteste....iti urez succes!
MaydayDas
Multumesc Lala14, de abia astept sa vina marti kicking.gif
lala14
Cum a fost la interviu Maydaydas?
MaydayDas
lala14, nu ai uitat de interviul meu smile.gif ...a fost super, am fost foarte relaxata si pusa pe glume, am intalnit acolo un prieten de pe VJ, si ne-am simtit bine ....totul a fost foarte usor si toti au fost super de treaba la ambasada.....interviul a durat 1-2 minute smile.gif). Bineinteles, visa a fost aprobata si acum astept sa soseasca prin posta.

sunt atat de fericita ca am scapat...deja am bagajele facute si saptamana urmatoare zbor kicking.gif
lala14
Felicitari! si calatorie placuta! sa ne povestesti primele impresii!
MaydayDas
Am primit viza vineri si am reusit sa-mi schimb plecarea sa fie duminica, 3 iunie. kicking.gif kicking.gif America, sosesc ! Multumesc Lala good.gif
lala14
QUOTE(MaydayDas @ Jun 2 2007, 12:52 PM) *
Am primit viza vineri si am reusit sa-mi schimb plecarea sa fie duminica, 3 iunie. kicking.gif kicking.gif America, sosesc ! Multumesc Lala good.gif

Ei cum e mayday? ai uitat de noi pe forum....
MaydayDas
N-am uitat Lala mai trag cu ochiul si pe aici.....e frumos aici dar totusi imi lipseste germania dar ma obisnuiesc eu. zilele astea sunt ocupata cu aranjatul in casa ( ne-am cumparat casa), dupa o sa dau pentru permis si apoi cautatul unei slujbe. uf
MaydayDas
nu mai sunt romani pe aici? unde s-au pitit toti?
bowflex
I'm the USC in our relationship, but my wife is Romanian, and for all you waiting, just keep in mind it will come smile.gif My wife returned home with me on June 5, 2007, and it's been the greatest few weeks of my life. Good luck all!!
MaydayDas
QUOTE(bowflex @ Jun 26 2007, 09:00 AM) *
I'm the USC in our relationship, but my wife is Romanian, and for all you waiting, just keep in mind it will come smile.gif My wife returned home with me on June 5, 2007, and it's been the greatest few weeks of my life. Good luck all!!

Hello to you, good to hear about a happy family......where you guys live in the States?
Sinergy
wow 15 years of immigration horror???? blink.gif
MaydayDas
QUOTE(Ionescu @ Jun 28 2007, 12:44 PM) *
wow 15 years of immigration horror???? blink.gif

that cannot be true blink.gif maybe it is a typing error
MaydayDas
Pentru toti romanii un 4 Iulie fericit good.gif
Sinergy
Well my Romanian Prince has been here for 1 year as of last Saturday, and we both cant wait to go back to Romania laughing.gif Im the USC and i miss Romania more than he does sometimes.
MaydayDas
It is nice to see that Romania is loved so much wink.gif
Aliznely
Hi.

i am on CR1... i live in canada but the delays at montreal are huggge.
we waited 4 months already for an intrevew... speram sa ne mute documentele in romania
not sure to write in romanian or english... i think is polite for all vjs to write in english...
cui ii pasa:))) noi avem un bebe mic... si sitim ca ne pierdem mintile asteptand.... de 1 an deja
MaydayDas
Buna Aliznely, bine ai venit pe VJ! Sunt discutii pe regiuni deci e permis sa vorbim in Romana. Imi pare rau ca ai probleme cu viza, am citit pe aici pe VJ ca sunt cozi mari la viza in Canada, sper sa reusesti transferu in Romania dar io stiu daca e posibil daca ai rezidenta in Canada??? Doamne ajuta......sa va traiasca ala micu si sa auzim numai de bine good.gif
Aliznely
Multumesc,

cand am postat nu citisem tot postul din romania, inter-adevar vorbiti aici in romanaa...

asteptam si noi cu sufletul la gura, de la saptamana la saptamana, stii cum e, numaram zilele.
Ma duc in Romania la ai mei pentru doua luni cu bebitza si sper sa se rezolve cat sunt acolo.
Sunt in concediu de maternitate, si sper ca nu va trebui sa ma intorc la serviciu in Canada...

Cu Dumnezeu inainte, sa fim sanatosi cu totii.

Vreau sa intreb ceva, cum merge cu gasitul joburilor in US?

mercic,
Andreea
MaydayDas
Uite, Andreea, abia am primit actele si sunt la inceput de vanat de joburi, am trimis cateva CV-uri astept acum.....depinde unde te muti, eu stau in Maryland, la granita cu Delaware si joburi sunt de toate felurile. Eu caut in ziarele locale si pe net carieerbuider sau hotjobs.....sper sa pice un job bun

drum bun in romania , ce oferta de avion aveti? oh stai ca tu zbori din canada.....pe unde in State vreti sa va mutati?

bafta mare cu actele,

adriana
MaydayDas
trezireaaaaaaaaaaaaa
anamari
Aliznely,

depinde de regiune si domeniu...

Avantajul tau ar fi ca ai experienta in Canada ...
experienta din Ro a fost egala cu 0 - a trebuit sa accept un entry level job...si asta in doua randuri, pentru ca dupa primul job am stat acasa cu bebeii aproape 2 ani...
Primul job l-am gasit in doua saptamani, la al doile a durat ceva mai mult -dar asta si pentru ca am fost ceva mai pretentioasa...

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.