nika pytanie bylo dlaczego kazda z nas albo chce brac obywatelstwo,albo nie chce

wiec
JA odpowiedzialam jakie sa
MOJE obiekcje przed braniem obywatelswta.
JA traktuje ameryke jako miejsce gdzie musze(w zasadzie nikt na sile mnie nie trzyma) mieszkac poprostu

, bo moj maz kocha ameryke. I to
MI wystarczy zielona karta.
Ja bym sie czula nie fair.I to J
a nie chce brac obywatelstwa,wiec nie twierdze,ze ktos nie bedzie Polakiem jak zmieni obywatelstwo.nika powtarzam, to jest wytlumaczenie na
MOJA niechec do obywatelstwa.

Poza tym moja mama byla urodzona we lwowie,moja babcia tez, jej mama urodzona byla w austrii,a jeszcze ktos tam we francji, wiec ja w sumie to jestem troszku obywatel europy

,bo patrzac po "krwi" to nie mam swojej ojczyzny

A co do tego gabinetu lekarskiego to sie nie dziwie jak wyglada,bo qrde maja z czego to oplacic kasujac takie ceny za wizyty

JA nie ialam problemu ze sluzba zdrowia w Polsce,moze tylko kolejki jeszcze jakeis 10 lat temu mnie wykanczaly:PI te babcie tam, qrde one chyba tam nocowaly,albo to byly kiedys mlode kobitki tylko czekajac tak sie postarzaly:P
co do mojej lapki to jonandaga to,ze mam uszkodzony nerw to ja wiem,wiedzialam to nawet bez wizyty u lekarza, bo jezeli masz zdretwiale palce 24 h to to nie jest cos fajnego.Lekarz potrzebowal 3 wizyt,zeby to potwierdzic.Dostalam jakies koksy, po pierwszej wizycie, po ktorych tak napierdzielaly mnei stawy(lokciowy,i nadgarstek),ze nie moglam wykonywac nikontrolowanych zgiec.Naszczescie koksy bralam tydzien i po 2 tygodniach te bole przeszly,ale odretwienie ie minelo,wiec wysal mnie na badanie,zeby sprawdzic jak bardzo uszkodzony jest nerw i w ktorym miejscu.Po badaniu wyszlo,ze jest to male uszkodzenie jakies 1 cm nad lokciem.Pan,zeby to sprawdzic traktowal mnie pradem

.Qrde dziewczyny zadna rewelacja,bo kapko bolalo i dziwne uczucie jak ci reka skacze,a ty tego nie kontrolujesz,a juz nr z igla wbijana do cialka i smyranie nia w srodku przebilo wszystko

W sumie poszlam na AWF, o mialam korbe na punkcie takich testow,ale osobiscie wolalabym juz nie rbac w nich udzialu jako obiekt badany.
Ps:Podkreslilam zaimki dzierzawcze,zeby bylo wiadomo,ze to
MOJA OPINIA I MOJE WYTLUMACZENIE.
Kazdy ma prawo sie z tym nie zgodzic